(05-18-2010 11:53 PM)rayligh Yazılan: [ -> ] (05-18-2010 11:13 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar . Pre alana kadar 7 günlük birini alıcam . 2 sinide iyi oynuyorum . Cross sorunu yok . Ekrana kağıt yapıştırdım 
Sizce Hangisi ve Neden ?
War Rock silah istatistikleri, her oyuncunun kabiliyetine göre farklılık göstermektedir. Tecrübe edinmedikçe, silah istatistiklerinde belirtilen değerleri oyun esnasında tatbik edemezsiniz.En bilinen örnek: PSG' dir.
Bundan dolayı, AUG'un 'zoom' özelliği olmaksızın nişangaha sahip olmadığını bilmeli ve 'geri tepme' düzeyinin yüksek olduğunu unutmamalısınız. M4A1, nişangah özelliğini muhafaza eden ve yakın mesafede etkili olan bir silahtır.
Benim tavsiyem, TMP9'dur.Engineer ve Medic karakterinin en iyi silahıdır.Kısa ve orta mesafede çok etkilidir.Geri tepmesi çok düşüktür ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ekran kartınız müsade ediyorsa Famas'ı da önerebilirim.Assault karakterinin en etkili ve en seri silahıdır.Kısa ve orta mesafede hiçbir silah Famas kadar etkili değildir.
Saygılarımla.
Öyle bir yazmışssınki adam sanki hayatının dönüm noktasında ve çok kritik bir karar veriyor. Tercihini söyle geç altı üstü oyun. Ayrıca faması premium tmp9 da g1 olmadan vermiyorlar.
Saygılarımla

(05-18-2010 11:53 PM)rayligh Yazılan: [ -> ] (05-18-2010 11:13 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar . Pre alana kadar 7 günlük birini alıcam . 2 sinide iyi oynuyorum . Cross sorunu yok . Ekrana kağıt yapıştırdım 
Sizce Hangisi ve Neden ?
War Rock silah istatistikleri, her oyuncunun kabiliyetine göre farklılık göstermektedir. Tecrübe edinmedikçe, silah istatistiklerinde belirtilen değerleri oyun esnasında tatbik edemezsiniz.En bilinen örnek: PSG' dir.Tecrübeli bir oyuncunun kullandığı M24, tecrübesiz bir oyuncunun kullandığı PSG'den daha etkili olabilmektedir.
Bundan dolayı, AUG'un 'zoom' özelliği olmaksızın nişangaha sahip olmadığını bilmeli ve 'geri tepme' düzeyinin yüksek olduğunu unutmamalısınız. M4A1, nişangah özelliğini muhafaza eden ve yakın mesafede etkili olan bir silahtır.
Benim tavsiyem, TMP9'dur.Engineer ve Medic karakterinin en iyi silahıdır.Kısa ve orta mesafede çok etkilidir.Geri tepmesi çok düşüktür ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.Ekran kartınız müsade ediyorsa Famas'ı da önerebilirim.Assault karakterinin en etkili ve en seri silahıdır.Kısa ve orta mesafede hiçbir silah Famas kadar etkili değildir.
Saygılarımla.
Famas'ın Dmgsini düşürdüler yalnız,G36 şimdilik iyi.Famas kadar seri fakat sesten ve silahın boyutundan dolayı bu serilik pek göze çarpmıyor..
K2'yi de Famas kadar geri tepmeme oranını yükseltmişler ve birazcık seri olmasını eklemişler dikkatinizi çektiyse...
Burası bi' forum herkes her konuya her şekilde her zaman
FORUM KURALLARIna aykırı olmaksızın yorum yazabilir.Tabi yazarkende 4 bin üyeyi dikkate almalıdır onları kırıcak aşşağılayacak yorumlar atmamalıdır.
konuya gelirsek urban oynuyorsan AUG ~ Alberon vazgeçemediğim ikili gold aldığım zamanlar bile charımdan eksit etmediğim ilk gözağrım.. CQC de ise m4a1 iyi gider

(05-19-2010 12:30 AM)rayligh Yazılan: [ -> ] (05-19-2010 12:15 AM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ] (05-19-2010 12:03 AM)Nevrotik Yazılan: [ -> ] (05-18-2010 11:53 PM)rayligh Yazılan: [ -> ] (05-18-2010 11:13 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Evet arkadaşlar . Pre alana kadar 7 günlük birini alıcam . 2 sinide iyi oynuyorum . Cross sorunu yok . Ekrana kağıt yapıştırdım 
Sizce Hangisi ve Neden ?
War Rock silah istatistikleri, her oyuncunun kabiliyetine göre farklılık göstermektedir. Tecrübe edinmedikçe, silah istatistiklerinde belirtilen değerleri oyun esnasında tatbik edemezsiniz.En bilinen örnek: PSG' dir.
Saygılarımla.
Öyle bir yazmışssınki adam sanki hayatının dönüm noktasında ve çok kritik bir karar veriyor. Tercihini söyle geç altı üstü oyun. Ayrıca faması premium tmp9 da g1 olmadan vermiyorlar.
Saygılarımla
Aynen 
Aug da cross sorunum yok demiştim onuda katmışsın 
Böyle konulara cevap yazmakla hata yaptığım için üzgünüm. Fikirlere duyduğunuz saygınız için de ayrıca teşekkür ederim.
Senin fikirlerini dinleyerek m4a1 almıştım . Ben burada herhangi bir terbiyesizlik yaptığımı sanmıyorum . Özellikle ana karşı birine yapacağınma dahi inanamıyorum .
Fikirleriniz için herkese teşekkür ederim .
Teşekkürler raylight.
M4A1 ALDIM . KONU KİLİT

Sizce Hangisi ve Neden ?
War Rock silah istatistikleri, her oyuncunun kabiliyetine göre farklılık göstermektedir. Tecrübe edinmedikçe, silah istatistiklerinde belirtilen değerleri oyun esnasında tatbik edemezsiniz.En bilinen örnek: PSG' dir.Tecrübeli bir oyuncunun kullandığı M24, tecrübesiz bir oyuncunun kullandığı PSG'den daha etkili olabilmektedir.
Saygılarımla.
Adam Fener-Galata Maçını İzliyicem Diyo Sen Buca-Karabük İzle Diyosun

TMP9'un Bir Harfi Yok Metin İçinde Nerden Çıkardın Ya

Kullanmayı biliyorsan AUG tabikidee