Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spor Konuları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet, her ne kadar sporla ilgili tartışma içerikli konulara izin vermesekte ligin bitmiş olması sebebiyle bu konuda biraz kuralları yumuşattık ama iş cıvımaya başladı.

Karşılıklı sidik yarıştırma eylemleri gerçekleşmeye başladı. Lütfen sporun ne olduğunun farkında olalım. Dikkat ederseniz konuyu Futbol konuları diye açmadım. Ne yazıkki bu ülkede çok az kişi Futbol'un spor olduğunun farkında. Ben Galatasaray taraftarı olarak bugün gidip Bursaspor forması alıyorsam ( Hoş aradığım hiç bir yerde kalmamış ama alacam Big Grin ) spor budur işte. Aynen Çarşı grubunun tezahuratı gibi. Futbol kardeşlik, futbol dostluktur. Tabi tezahuratın devamını vede nicelerini rezalet olarak değerlerdirsemde o ayrı konu.

Sizden istediğim Futbol'unda spor olduğu bilincinde olmanızdır. Nasılsa Milli maç olduğunda Galatasaraylı, Fenerli, Beşiktaşlı, Diyarbakırsporlu, Karşıyakalı, Eskişehirli vede daha nicesi kol kola girip ülkelerini uluslar arası arenada destekliyebiliyorsa aynı özveriyi ülke içinde de bekliyorum. Hoş çok şey bekliyorum ama bunları bu forumdan bekliyorum.

Bundan sonra bir diğer takımı küçük düşürecek, taraftar grubunu rencide edecek sözlerde bulunanlar forum kuralları kapsamında yaptırıma maruz kalacaklardır. -->> Bu kural forum moderatörleri vede adminleri içinde geçerlidir <<--
iyi demissinde spor bolumu acilsa iyi olmazmi ? ? her forumda oldugu gibi bi degisiklik olur Smile baktiniz cok sorun var kapatilir
(05-17-2010 11:16 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]iyi demissinde spor bolumu acilsa iyi olmazmi ? ? her forumda oldugu gibi bi degisiklik olur Smile baktiniz cok sorun var kapatilir

Bunun için güncel haberler bölümü var forumda.

Dakika başı Ronaldinho Galtasarayda, Queresma Beşiktaşta, Lucescu Galatasarayda gibi haberleri görmek hoş olmuyor. Resmi haber olup bir somutluk içerse eyvallah ama bir sürü balon haber var.
Doğru düşünüyorsun gerçekten arkandayım, eleştirmek gibi olmasın ama WRHit'de ortalık fena karıştıydı bugün Big Grin
Haklısın . ama insan sevdiği takım kazanınca da duramıyor işte Smile
Saygı - hoşgörü - hakkaniyet ölçüleri dışına taşan rekabet anlayışının direnç noktası kırıldığında şekil değiştirir ve şiddet - nefret - tahammülsüzlük dönüşümü gerçekleşir.

Bu dönüşüme katkıda bulunan bireyler, spor anlayışının temel dinamiklerini zedelemekte, kaos ortamına sebep olmaktadırlar.

Radikal düşünce ve davranışların esaretine kapılan ve bunu sergilemeyi marifet sayan bireyler, dahil oldukları hiyerarşinin eylemlerinin bir parçası halinde hareket ederek, ' şiddete dayalı hükümranlık' hislerini 'zorla' kabul ettirmek istemektedirler.

Sağduyulu bireyler, bu tür hiyerarşik yapılanmalardan ve zihniyetlerden uzak durmayı başarabilmektedir.

Saygılarımla.

SametKARA

Bizi Galatasaray Yensin Konuşsun Tamam Eyvallah Beşiktaş Yensin Eyvallah Ama BiR Bursa Bir Trabzon Yenipte Gidip Onlar Üzerinden Prim Yapıyorsa Bir Kişi Veya Taraftar Aciz Çaresiz Taraftardır..
Mesele Kupa ve Şampiyon Olmakta Değil Yeğen Mesele Her Branşta Koymakta.
(05-17-2010 11:48 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Saygı - hoşgörü - hakkaniyet ölçüleri dışına taşan rekabet anlayışının direnç noktası kırıldığında şekil değiştirir ve şiddet - nefret - tahammülsüzlük dönüşümü gerçekleşir.

Bu dönüşüme katkıda bulunan bireyler, spor anlayışının temel dinamiklerini zedelemekte, kaos ortamına sebep olmaktadırlar.

Radikal düşünce ve davranışların esaretine kapılan ve bunu sergilemeyi marifet sayan bireyler, dahil oldukları hiyerarşinin eylemlerinin bir parçası halinde hareket ederek, ' şiddete dayalı hükümranlık' hislerini 'zorla' kabul ettirmek istemektedirler.

Sağduyulu bireyler, bu tür hiyerarşik yapılanmalardan ve zihniyetlerden uzak durmayı başarabilmektedir.

Saygılarımla.
Abi döktürdün yine, hayranım bu uzun mesajlarına anlamlı, hoş ve anlaşılır. Çok iyi. Smile
(05-17-2010 11:51 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bizi Galatasaray Yensin Konuşsun Tamam Eyvallah Beşiktaş Yensin Eyvallah Ama BiR Bursa Bir Trabzon Yenipte Gidip Onlar Üzerinden Prim Yapıyorsa Bir Kişi Veya Taraftar Aciz Çaresiz Taraftardır..

Yarım saat boşuna konuşmuşum. Galatasaray taraftarıyım Bursa forması alıyorum. Sebebi futbolun bir spor olduğunun bilincinde olmamdır. Bursa üzerinden kimsenin prim yapmaya ihtiyacı yok zaten. Hak ettiler herkezden fazla vede sonuç olarak kazandılar. Herkezede kutlamak düşer.

SametKARA

(05-18-2010 12:14 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(05-17-2010 11:51 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bizi Galatasaray Yensin Konuşsun Tamam Eyvallah Beşiktaş Yensin Eyvallah Ama BiR Bursa Bir Trabzon Yenipte Gidip Onlar Üzerinden Prim Yapıyorsa Bir Kişi Veya Taraftar Aciz Çaresiz Taraftardır..

Yarım saat boşuna konuşmuşum. Galatasaray taraftarıyım Bursa forması alıyorum. Sebebi futbolun bir spor olduğunun bilincinde olmamdır. Bursa üzerinden kimsenin prim yapmaya ihtiyacı yok zaten. Hak ettiler herkezden fazla vede sonuç olarak kazandılar. Herkezede kutlamak düşer.

Öyle Değil İşte Sanki Kendi Takımınız Şampiyon Oldu Gibi Seviniyorsunuz Da Ona İstinaden Söylüyorum Ben Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler