Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Spor Konuları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-18-2010 12:20 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(05-18-2010 12:14 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(05-17-2010 11:51 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bizi Galatasaray Yensin Konuşsun Tamam Eyvallah Beşiktaş Yensin Eyvallah Ama BiR Bursa Bir Trabzon Yenipte Gidip Onlar Üzerinden Prim Yapıyorsa Bir Kişi Veya Taraftar Aciz Çaresiz Taraftardır..
Mesele Kupa ve Şampiyon Olmakta Değil Yeğen Mesele Her Branşta Koymakta.

Yarım saat boşuna konuşmuşum. Galatasaray taraftarıyım Bursa forması alıyorum. Sebebi futbolun bir spor olduğunun bilincinde olmamdır. Bursa üzerinden kimsenin prim yapmaya ihtiyacı yok zaten. Hak ettiler herkezden fazla vede sonuç olarak kazandılar. Herkezede kutlamak düşer.

Öyle Değil İşte Sanki Kendi Takımınız Şampiyon Oldu Gibi Seviniyorsunuz Da Ona İstinaden Söylüyorum Ben Wink

E ben konuyu boşuna açmışım o zaman =) Futbol Spordur, Spor dostluk kardeşlik, birlik beraberliktir. Daha ideolojik sözler için Atatürk'ün sporla ilgili söylediği sözleride buraya koyabilirim.

Bursaspor gerçekten hak etti vede kazandı. Tarihe adını altın harfler ile yazdırdı. Bunu kutlamamak elde değil. Büyük bir başarı. Sporun güzelliği zaten burdadır.

Neyse saçma konulara giriyoruz. Umarım konu anlaşılmıştır

SametKARA

Bursaspor'un Sevinmesi Sonuna Kadar Doğal Ve Haklılar Ama Sizin Çılgınlar Gibi Sevinmenizi Anlamıyorum Ben Sende Bunu Anladın Wink
Bence spor konuları olsun ama kısıtlama getirilsin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler