Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Dal 3 -Off Road- Kazananlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

TaTy

XgameTR ' sponsorluğuyla yapılan Crater 'de Offroad adlı oyunumuzu oynadık.5 Tane baseyi en kısa sürede Off Road aracıyla alıp Finish çizgisine ulaşan arkadaş kazandı.

WarrockTR olarak kazananları tebrik ediyoruz.

1. xru1nx : 4.32.67 Sn 400 G1 + 3 puan

2. lcaruss : 4.44.76 Sn 2 Puan

3. xergin36 : 4.52.75 Sn 1 Puan
4 puanım oldu 1. yim her hafta girersem güzel bir sonuç alcam Big Grin

O çukurdan korkmasaydım 1. veya 2. olurdum düşme korkusuyla yolu değiştim Smile
Öncelikle bu eventte emeği geçen tüm arkadaslara tesekkur ederim.400G1 de ihtiyacım vardı warrocktrde imdadıma yetişti=)Tüm oyuncu arkadaslarımıda tebirk ederim...
[Resim: screenshot200z.th.jpg]

[Resim: screenshot201w.th.jpg]

Odadan birinin çıktığını gördüm ve odaya girdim.Fakat sebebi söylenmeden ÖNCE bykusshow
adlı kişi beni odadan attı.İnsan bari rica ederdi.Ayrıca eventin forumdaki konusunda ve ts serverinde sonradan girmenin yasak olduğu hakkında bişey söylenmedi.Beni en çok üzen sen kimsin diye atılmam oldu.Yani biri çıkınca evente katılamıcakmıyım?
tebrik ediorm dereceye giren arkadşları Wink

TaTy

TS de olmayan , Adam vuran , oyundan düşen , Arabasını patlatan , sonradan katılan bunlar oyundan atılacaktır dedik.

Kuralları TS den zaten katılan arkadaşlara söyledik.Ayrıca aynı anda K2 nin eventi vardı,bazıları ona katılabilmek için çıktı.Bunların yerine girenler oldu.
(05-15-2010 08:43 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ][Resim: screenshot200z.th.jpg]

[Resim: screenshot201w.th.jpg]

Odadan birinin çıktığını gördüm ve odaya girdim.Fakat sebebi söylenmeden ÖNCE bykusshow
adlı kişi beni odadan attı.İnsan bari rica ederdi.Ayrıca eventin forumdaki konusunda ve ts serverinde sonradan girmenin yasak olduğu hakkında bişey söylenmedi.Beni en çok üzen sen kimsin diye atılmam oldu.Yani biri çıkınca evente katılamıcakmıyım?

En başta şifre verilirken girenler katılabiliyo sadece evente senin gibi 10 20 kişi girdi atıldı . Yanlış anlama yani .
Tebrikler İnşallah Haftaya Gireriz
Tamam yanlış anlamıyorum ama sonradan girmenin yasak olduğu belirtilmeliydi bence.(Ts deydim)
ah ah 12 sn kacırdık
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler