Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR & XGameTR Olimpiyatları Dal 3 -Off Road- Kazananlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Off ya kapı çaldı tam zamanında Sad

TaTy

(05-15-2010 08:52 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Tamam yanlış anlamıyorum ama sonradan girmenin yasak olduğu belirtilmeliydi bence.(Ts deydim)

TS de kuralları söyledik zaten.TS de olsaydın anlardın.Anlaşılıyorki kars söylemiş sana girmişsin.
(05-15-2010 08:55 PM)black Yazılan: [ -> ]
(05-15-2010 08:52 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Tamam yanlış anlamıyorum ama sonradan girmenin yasak olduğu belirtilmeliydi bence.(Ts deydim)

TS de kuralları söyledik zaten.TS de olsaydın anlardın.Anlaşılıyorki kars söylemiş sana girmişsin.

Yok ts deydim.Şifreyi ts sohbette biri dedi öle öğrendim şifreyi.Galiba duymadım yada afk dim sonradan girenlerin atılacağı söylendiğinde.
Kazanan arkadaşlara tebrikler Smile
Tebrikler kazananlar Smile
Ah bU LYS yedi bitirdi beni. Nyse tebrik ederim arkadaşlar.
Tebrikler. Big Grin
inşallah diğer eventı alıcam Big Grin
(05-15-2010 08:47 PM)black Yazılan: [ -> ]TS de olmayan , Adam vuran , oyundan düşen , Arabasını patlatan , sonradan katılan bunlar oyundan atılacaktır dedik.

Kuralları TS den zaten katılan arkadaşlara söyledik.Ayrıca aynı anda K2 nin eventi vardı,bazıları ona katılabilmek için çıktı.Bunların yerine girenler oldu.

benim elektiriğim kesildi Sad
Mehmet ödülü aldığınızmı özden abiden yoksa ben alayımmı ?
Turgay abi şuanda daha bana Event hediyesi daha verılmedı.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler