Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kenangun4y
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 2zpsjde.jpg]

Kenan günay
şimdi bunu espiriyemi, koyacak yoksa ciddi anlamda yaptığı haksızlığımı ben yaptım diyecek zaten nc basmasının arkasında birşeyler var bu nasıl birşey wtr deki ikinci admin heralde bakalım kenandaki yorumları dinlemek gerekiyor bunun espiri yanı bence yok ? sebeb : S : S harflerini koyması zaten kendini ele vermiş oluyor ama şu bir kanıtmıdır hayır değil ama istemesi sizce ? kanıt ola bilirmi ? bence hck kullanıyor.
Adam espiri yapmıs.. Kenanın hackle ne isi olabılırkı allah askina ? Big GrinBig GrinBig Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Şakacı Çocuk .. Big GrinBig Grin
(05-14-2010 06:22 PM)D3stiny Yazılan: [ -> ]Adam espiri yapmıs.. Kenanın hackle ne isi olabılırkı allah askina ? Big GrinBig GrinBig Grin

Zaten hep esipiri olur totos.gif
Acabu bu multi hesap kimin biz odada hep böyle yaparız gel ts ye herkeze sor . Neyse sen kendi çapında eğlen kimsen artık Big Grin
bunu çok iyi hatırlıyorum Smile inanmıyorsan birazdan YOUTUBE a video konusu açıcam

jonprom1e yi nasıl yendiğime dair onu izlersin inanırsın

ama allah bin türlü belamı versin ki BU YAZIYI BEN YAZDIM VE SIRF ESPRİ AMAÇLI bunuda herkez biliyor Smile ve nickini çok merak ediyorum

neden korktuğunuda nickinle açsana konuyu ?
sünet çocukları gibi değilmi olduda bitti maşallah nasılsa ört bas olur Big Grintotos.gif
(05-14-2010 06:27 PM)skyjet Yazılan: [ -> ]sünet çocukları gibi değilmi olduda bitti maşallah nasılsa ört bas olur Big Grintotos.gif

Tamam sen kendi capında eglen.. Wink
Basbaya sormuş işte ama şaka şaka..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler