Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kenangun4y
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşım madem hack diyorsun multiyle söyleme bunu azcık delikanlı ol ya.Ya kendin bile inanmıyorsun hack olduguna , yada gerçekten çok korkaksın bundan ötesi yok Kenan öyle birşey asla yapmaz bunu herkes bilir zaten birazdan kendiside olaya açıklığı videoyla getirecek Smile
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(05-14-2010 06:30 PM)~ Best Yazılan: [ -> ]Arkadaşım madem hack diyorsun multiyle söyleme bunu azcık delikanlı ol ya.Ya kendin bile inanmıyorsun hack olduguna , yada gerçekten çok korkaksın bundan ötesi yok Kenan öyle birşey asla yapmaz bunu herkes bilir zaten birazdan kendiside olaya açıklığı videoyla getirecek Smile

Big Grin evet yapmaz dediklerinizden genelde çıkıyor Big Grin herneyse şaka maka bir adminin bu şekilde şaka yapmaması lazım sizce normal bir durummu Big Grin çok gülüyorum size inanın nasıl kurtara bilirim davasına girmişiniz illa kanıt olması şarmı sizce adam göstere göstere yazmış sünnet çocukları gibi
(05-14-2010 06:29 PM)Nevrotik Yazılan: [ -> ]Basbaya sormuş işte ama şaka şaka..

Bunlar teşkilat falan herhalde baksana topluca açmışlar multileri Big Grin Varmı başka multiciniz Big Grin Yoksa ben geleyim size Big Grin
(05-14-2010 06:33 PM)skyjet Yazılan: [ -> ]
(05-14-2010 06:30 PM)~ Best Yazılan: [ -> ]Arkadaşım madem hack diyorsun multiyle söyleme bunu azcık delikanlı ol ya.Ya kendin bile inanmıyorsun hack olduguna , yada gerçekten çok korkaksın bundan ötesi yok Kenan öyle birşey asla yapmaz bunu herkes bilir zaten birazdan kendiside olaya açıklığı videoyla getirecek Smile

Big Grin evet yapmaz dediklerinizden genelde çıkıyor Big Grin herneyse şaka maka bir adminin bu şekilde şaka yapmaması lazım sizce normal bir durummu Big Grin çok gülüyorum size inanın nasıl kurtara bilirim davasına girmişiniz illa kanıt olması şarmı sizce adam göstere göstere yazmış sünnet çocukları gibi

1.si embesilmisin nesin bilmiyorum ama orda şaka yaptıgı bariz ortada bi sen ve senin gibiler anlayamaz Big Grin 2.si sen adını nickini bi söyle önce sonra git millete sünnet cocugu ayagı yap Wink
Smile Kuyruk acıları çok onların bu arada o dönemde SİTEDE MOD değildim Smile
Konun bir saka amacli yazildigi ortda ve herkesin ben hack diyip buraya konu acmaniz cok sacma elizde ss varsa acin ozaman hay hay..

TaTy

Birdaha böyle saçma sapan konular açmayın.!!!
bir diyeceği olan varsa gelsin ts'ye söylesin. Kenan hack bile olsa ki altını çiziyorum burayı, kenan hack bile olsa veya başkası hiç fark etmez daha kendi kimliğini açıklamaya korkan kişileri zaten kaale almam ben. Önce biraz cesur olun kendinizi ortaya koyun.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler