Arkadaşım madem hack diyorsun multiyle söyleme bunu azcık delikanlı ol ya.Ya kendin bile inanmıyorsun hack olduguna , yada gerçekten çok korkaksın bundan ötesi yok Kenan öyle birşey asla yapmaz bunu herkes bilir zaten birazdan kendiside olaya açıklığı videoyla getirecek

(05-14-2010 06:30 PM)~ Best Yazılan: [ -> ]Arkadaşım madem hack diyorsun multiyle söyleme bunu azcık delikanlı ol ya.Ya kendin bile inanmıyorsun hack olduguna , yada gerçekten çok korkaksın bundan ötesi yok Kenan öyle birşey asla yapmaz bunu herkes bilir zaten birazdan kendiside olaya açıklığı videoyla getirecek 

evet yapmaz dediklerinizden genelde çıkıyor

herneyse şaka maka bir adminin bu şekilde şaka yapmaması lazım sizce normal bir durummu

çok gülüyorum size inanın nasıl kurtara bilirim davasına girmişiniz illa kanıt olması şarmı sizce adam göstere göstere yazmış sünnet çocukları gibi

Kuyruk acıları çok onların bu arada o dönemde SİTEDE MOD değildim

Konun bir saka amacli yazildigi ortda ve herkesin ben hack diyip buraya konu acmaniz cok sacma elizde ss varsa acin ozaman hay hay..
Birdaha böyle saçma sapan konular açmayın.!!!
bir diyeceği olan varsa gelsin ts'ye söylesin. Kenan hack bile olsa ki altını çiziyorum burayı, kenan hack bile olsa veya başkası hiç fark etmez daha kendi kimliğini açıklamaya korkan kişileri zaten kaale almam ben. Önce biraz cesur olun kendinizi ortaya koyun.