Arkadaşlar camo barett almak istiyorum.Alsam mı?Büyük ihtimal oyuna para harcama diyeceksiniz ama.Kullananlar yardımcı olabilirmi?Güzel silah mı?
Birde attığım yeri vurabilirmiyim?AW50 gibi yani tek atışta alabilirmiyim?Araba patlatıyo o silah gerçide saçma oldu

camo değil ama normalini sniper toper ile almıştım zırhlılarda iyi ama piyade berbat eğer kullanmasını bilmiyorsan hedefi zor vurursun bide yatmadan kullanılmıyor bu melet attığın yeri vurmak içinse hedefi gözüne kestir tam ateş ederken mouse u aşağı kaydırki seken mermi adama vursun vurusa şansı yok öldürür ama bence para vermek için bir silah değil hani derler ya beleş olsa almam diye aynen öyle ama ben beleş olsa alırım

aw50f daha iyi arabayi patlatmasada içindekini indiriyo

(05-12-2010 10:45 AM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]aw50f daha iyi arabayi patlatmasada içindekini indiriyo 
AW50f iyi demesini biliyorsunda marketten kalktı artık.
psg mevcut zaten. ama barett'i merak ediyorum. Yani kullanan arkadaşlar bi yorum yapsa çok iyi olur +ları -leri neler?
+ ları zırhlıların kaçışı yok tank hariç , başkada artısı yok
- leri : çok seker , sadece yatarak kullanırsın, cqc de kullanılmaz , çok ağır
ama madem merak ediyorsun al kullan şahsen ben bu oyunda sadece şu yeni çıkan ve arada bir gelen silahlar harici hepsini merak attiğim için kullandım en keşke almsam dediğim ise , MK1S oldu ama baret kullanmayı bilirsen süper

Alıyım yani.Denemeye değer diyorsun?
8 slot al 2 aylık 3 ede psg ben ole yapıyorum suan 140 gun var m82 yesıl olanı xd