Barett md500 ü 2-3 mermide indiriyor ama adamı en az 2 mermide alıyor.Adama tek atma şansın ço....k düşük.
Çok seker ateş ettikten sonra 3 sn beklemen gerekiyor.O sırada adam çoktan kaçmış oluyor zaten.
Alma boşuna para harcama.
AW50f isterim ama alamıyorum marketten kalktı

Kardeşim sen barrett i boşver .
Benden sana öneri !
3. slot : AUG
8. slot : Camo Ai_aw
Her türlü rahat edersin .
Ğeki CROSS sorunu ( crosshair hedef yeri yani ) Al pilot kalemi yada keçeli kalemi , dürbünü aç , Tam ortaya çiz bi cross kendin . Bir el hareketiyle bile geçiyor izi şüphen olmasın .
Uzak mesafe Ai_aw kullanırsın . Yakında AUG . Hem mantıklı düşün . Hem CQC Hem UO Hemde BG oynarsın .
Hayalimdeki sniper bu benim . Yardımcı olduysam ne mutlu

barette arac ıcını vurur helıye 3 mermı atıyor ıyı bı sılah genıs alan oynuyorsan
baret alacaksan urban gibi karsı karsı ya adam indirmen zor olur ve seken bir silah iyi silah ama battle oynamayı biliyorsan tavsiye ederim!!!!

(05-12-2010 01:18 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Kardeşim sen barrett i boşver .
Benden sana öneri !
3. slot : AUG
8. slot : Camo Ai_aw
Her türlü rahat edersin .
Ğeki CROSS sorunu ( crosshair hedef yeri yani ) Al pilot kalemi yada keçeli kalemi , dürbünü aç , Tam ortaya çiz bi cross kendin . Bir el hareketiyle bile geçiyor izi şüphen olmasın .
Uzak mesafe Ai_aw kullanırsın . Yakında AUG . Hem mantıklı düşün . Hem CQC Hem UO Hemde BG oynarsın .
Hayalimdeki sniper bu benim . Yardımcı olduysam ne mutlu 
Aı_aw kullandım ama pek değil yani arkaşınkini o silaha yorum yapmıycam ama herkes çok kötü bi silah dedi.