(05-11-2010 08:20 PM)black Yazılan: [ -> ]Kablosuz ağ bağlantısı için Modem otomatik bir şifre belirlemiştir.Başkalarının senin modemine bağlanmaması için.Bu şifreyi bilmiyorsan Airties CD sini tak programını yükle.Airties hizmet programında kablosuz ayarlarına gir orada şifreyi göreceksin.Göremezsende kendin belirlediğin bir şifreyle değiştir.123456 gibi kolay şeyler yapma sonra alt komşun yan komşun senin internetinle bağlanır.Ay sonu faturan yüksek gelir.
ben o sifreyi değiştirdim girdim ama leptop yenden geldiğinde sonucu bağlantı yok dio

yenden mi sunucu oluştuıruyum ya

Sağ alt tarafta kablosuz bağlantı göreceksin ona gir kablosuz bağlantı sinyali göreceksin ona tıkla bağlan de senden şifre isteyecektir oraya Modeminin kablosuz Ağ şifresini gireceksin.
Şifreyi bilmiyorsan Modemine format atacaksın veya demin dediğim gibi Airties hizmet programını yükleyip kablosuz ayarlarından modemin Wireles şifresini kendin belirleyeceksin.
şu anda bağlısın demi tamam devam et

(05-11-2010 08:23 PM)black Yazılan: [ -> ]Bağlantı çeşitleri 4 gruptur. USB-Ethernet(lan)-CrosCablo-Wireles.
Wireles ta modemin ayrı bir şifresi vardır.Her kurulumda karmaşık şifre atar.
Arkadaşım sağ alt tarafta kablosuz bağlantı göreceksin ona gir kablosuz bağlantı sinyali göreceksin ona tıkla bağlan de senden şifre isteyecektir oraya Modeminin kablosuz Ağ şifresini gireceksin.
işte bende şifre sormuyor bağlanılıyor diyor sonra da bağlanılamadı diyor.Sinyal gücü Mükkemmel
Bir ağa bağlan de.Sonra senin kendi ağının üstüne sağ tıkla özellikler de.Şifreyi tekrar yaz.
ağ parola dio yazıom yine bağlanmıo

internet kablolarını kontrol et
TTNET Müşteri hizmetlerini ara . Yardımcı olurlar