Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ağ bağlantı kurulmuyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar benim bozuk leptop vardı o düzeldi geldi ancak benim internete bağlanırken ağa bağlantı kurulamamaktadır diyor?Sonrada sorunu cözümle diyorum Kablasus güvenlik parolası doğru değil diyor.Yani sifre yanlış diyor.Bu şifreyi nasıl değiştirebilirim veya yenden yazabilirim sağ olsun Lütfen kafamı yicem Ss.gif Sad Sad Sad Sad
onu salla o bi cacık yapamaz sana , Wireless'den mi bağlanıyorsun
yok kablosus airtes de ttnetten aldım benim masaüstü pcde var internet ama leptopta bağlanmıo Ss.gif
tmm anladım ben , Wireless'den bağlanıcaksın ama Labtop düzeldi diyorsun , sanırım format vs. atıldı ? Wireless'in driver i yüklü mü emin miyiz bu konuda ?
wireless ne ki ya Ss.gif sadece kablosus ağ bağlantısı yapıyordum eskiden pc le + format atılmadı.Ama şimdi yapmıyor bağlantı Ss.gif
tp link mi bağlanıyosun?

TaTy

Kablosuz ağ bağlantısı için Modem otomatik bir şifre belirlemiştir.Başkalarının senin modemine bağlanmaması için.Bu şifreyi bilmiyorsan Airties CD sini tak programını yükle.Airties hizmet programında kablosuz ayarlarına gir orada şifreyi göreceksin.Göremezsende kendin belirlediğin bir şifreyle değiştir.123456 gibi kolay şeyler yapma sonra alt komşun yan komşun senin internetinle bağlanır.Ay sonu faturan yüksek gelir.
o ne ki Ss.gif benim modem kablosus eskiden bağlanıyordum ancak şimdi bağlanmıo Ss.gif

TaTy

Bağlantı çeşitleri 4 gruptur. USB-Ethernet(lan)-CrosCablo-Wireles.
Wireles ta modemin ayrı bir şifresi vardır.Her kurulumda karmaşık şifre atar.

Arkadaşım sağ alt tarafta kablosuz bağlantı göreceksin ona gir kablosuz bağlantı sinyali göreceksin ona tıkla bağlan de senden şifre isteyecektir oraya Modeminin kablosuz Ağ şifresini gireceksin.
kabloları kontrol et 8 lileri
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler