Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Combat Arms / TRkomandox
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Combat Arms'dan kişisel SS'ler .. SS almak huyum değildir ama oyunu daha oynıyalı 1.5 ay civarı oldu ve baya sardı .

[Resim: 5770.jpg]

[Resim: 5781.jpg]

[Resim: 5786.jpg]

[Resim: 5790.jpg]

[Resim: 5795.jpg]

[Resim: 5817.jpg]

[Resim: 5804.jpg]

Clan maçındayken ..

TRkomandox = Ben
delinqu3nt : Mehmet
DegreeMaster= Sarp
Supernatur4l
= Mehmetin Kuzen

DipNot: Combat Arms'da clanımız mevcuttur oynamak isteyen arkadaşlara kapımız açıktır her zaman . TRkomandox isimli charımı bıraktım artık MajorStrike'dayım bana ordan ulaşabilirsiniz .
Tebrikler.! de neden senin nickinin yanında türk bayrağı yok?
cross fire diye bi oyun çıkmış o da güzel deneyin derim..
(05-08-2010 09:44 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Tebrikler.! de neden senin nickinin yanında türk bayrağı yok?

Bu oyunda hack oranı oldukça az ve bu hacki yapanların %90'ı türk oluyor ve hack olmasan bile iyi oynarsan buda hacktir şüphesiyle odadan atılıyorsun o bakımdan . Zaten türkün aklı buna çalışıyor öyle değilmi ? Bu nedenle çoğu türk bayrağını değiştirisin ayrıca Rusyayı severim .
ben oyuna başladım bir kaç gün önce şuanda oyun iniyo eve daha yeni yükledim yeni charla filan başlıyacağım
klanınızada girmek isterim Smile
öm den msn atarsan konusuruz
Tebrikler.Bizim cafede bi ara bu oyuna sarmışlardı.
(05-08-2010 09:47 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 09:44 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Tebrikler.! de neden senin nickinin yanında türk bayrağı yok?

Bu oyunda hack oranı oldukça az ve bu hacki yapanların %90'ı türk oluyor ve hack olmasan bile iyi oynarsan buda hacktir şüphesiyle odadan atılıyorsun o bakımdan . Zaten türkün aklı buna çalışıyor öyle değilmi ? Bu nedenle çoğu türk bayrağını değiştirisin ayrıca Rusyayı severim .

Bizimkilerden hack beklenir zaten.K2 den daha çok bizim BÜTÜN OYUNLARDAKİ türk oyuncu kalitesini eleştirmemiz lazım.
Güzel skorlar Smile
Şu oyunu indiriyim bakıyım güzel oyunmu bakıyım . Clanı alırsınız beni Big Grin
(05-08-2010 10:51 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Şu oyunu indiriyim bakıyım güzel oyunmu bakıyım . Clanı alırsınız beni Big Grin

bu oyun sana gore degil veyis Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler