Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Combat Arms / TRkomandox
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-08-2010 09:58 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 09:47 PM)TRmilitary Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 09:44 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Tebrikler.! de neden senin nickinin yanında türk bayrağı yok?

Bu oyunda hack oranı oldukça az ve bu hacki yapanların %90'ı türk oluyor ve hack olmasan bile iyi oynarsan buda hacktir şüphesiyle odadan atılıyorsun o bakımdan . Zaten türkün aklı buna çalışıyor öyle değilmi ? Bu nedenle çoğu türk bayrağını değiştirisin ayrıca Rusyayı severim .

Bizimkilerden hack beklenir zaten.K2 den daha çok bizim BÜTÜN OYUNLARDAKİ türk oyuncu kalitesini eleştirmemiz lazım.

Bizimkilerden hack beklenir doğru.

Ancak ben bağlantımı değiştirip yabancı serverlere girebiliyorum warrock'ta ve Tr serverinin oynamayı bilmiyenleri onların pro oyuncuları.Bizim oyuncularımıza bir hak tanınsa ve densekiBig Griniğer serverlerdeki oyuncularla bir turnuvaya giriceksiniz &90 kazanıcaklardır(hacksiz.)ama legal oyun oynayamadıklarından dolayı Türkiye bu tür konularda hep dışlanmakta.(AB'de buna dahil Ss.gif )Ss.gifSs.gif
Bi ara oynuyordum bende RoyalRhyme diye charım vardı...
Hiçbir şekilde, War Rock oyunu ile kıyaslanamayacak kadar yetersiz bir oyun. Hack ve küfür konusunda muzdarip olacağınız, Türk oyuncuların yetersizliğinden dolayı kendinizi yalnız hissedeceğiniz, lagdan dolayı oyun keyfininin farkına varamayacağınız, derdinizi Adminlere iletmenin mümkün olmadığı bir oyun.

lordrayligh accountuyla, Combat Arms - Operation7, America's Army, A.V.A, CrossFire, WolfTeam oyunlarına dahil oldum.Hiçbiri, War Rock kadar güzel değil. Tecrübeyle sabittir.

War Rock'un ve forum sitelerinin değerini bilelim.

Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler