Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saat 9 oluyor.!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
bence olmadi belirli bir gun yapcaz aslinda 1 gun boyunca girmicez bak gorun tepkiyi nasil anlarlar Wink simdi 5 dakika girmesek nolcak adminlerin k2networkun umrundami o kadar server varken tr ile ugrasmazlazlar bile baya bi insan toplamak lazim diger warrock forumlarina soylemek lazim turk olsun yabanci olsun ve warrock resmi forumuna duyurmak lazim Wink yoksa ise yaramaz
Soldier of evolution clani olarak hepimiz ciktik...
(05-08-2010 09:04 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]ben clanımı cıkartttım herkesten duyarlı olmasını bekliyorum

Çıktık komple Clancana ama pek bi etkinin olduğunu sanmıyorum, bi ton kişi var sadece bu forum yaptı.

daha büyük çaplı yapmak lazım
xD Ben de çıktım Smile
ben zaten yoktum ama bunu resmi forumda bildirerek yapmalisiniz boylece daha etkili olur ve diger forum sitelerinde ve lobide ugras verirseniz bence sonuc alicaksiniz yuzde 10 olsa bile.
bu forum üzerinde sözün geçen kişilerin ekolay veya k2 istanbul şubesi var diyorlar,onlarla bi görüşse daha iyi olur yada telefonla şikayetleri belirtilse şahsen istanbulda olsam yapardım böyle bişey yada bu konu altında gerekli irtibat numarasını yazsınlar 20 kişi arasa daha makbüle geçer gibi en azında biraz daha resmiyete dökülür sonuçda k2 de bir firma ve yasal bir oyun ve yasal olarak bu oyun üzerinden haklarımızı arayabiliriz
neden boykot yapıyoruz peki ?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler