Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saat 9 oluyor.!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
ortada bir amaç varsa hiç bir zaman boşuna uğraşılmaz beyler amacını bileceksinki verdiğin tepkinin bir amacı olsun sen bu amacı bilmessen hayyattada hiç bir amaç uğruna yaşayamassınWink
Arkadaslar söyle serverin 3/4'ü bi ciksa söyle 1 saatligine o zaman anlarlar Wink
Katılan herkeze teşekkürler Smile
Başlangıç olarak yoğunluk bölümünde az da olsa bir azalma oldu.Ama bu yeterli değil.Daha iyi bir planlama yapıp daha fazla ses getirecek bir organizasyon yapacaz Smile
(05-08-2010 09:30 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Katılan herkeze teşekkürler Smile
Başlangıç olarak yoğunluk bölümünde az da olsa bir azalma oldu.Ama bu yeterli değil.Daha iyi bir planlama yapıp daha fazla ses getirecek bir organizasyon yapacaz Smile

Bencede daha iyisi yapılmalı daha kalabalık olmalıyız.

Boşuna olmadı bence . Bu tip protestoları belli aralıklarla yaparsak işe yarayabilir. Saat 9 işini her gün 5 dk yapalım bence.Her gün saat 9 da sever boşalsın boşaltabildiğimiz kadar nasıl olur?Her gün k2'ye sinyal göndermiş oluruz bi zahmet bakın diye. Ne dersiniz?
Sizce herkez çıktı mı oyundan?
Forumdakilerin yarısının çıktığını zannetmiyorum çıksa bile warrock oyuncularının neredeyse 2/3 ü forum kullanmıyor onlara nasıl ulaşcaksınız?
(05-08-2010 09:31 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Sizce herkez çıktı mı oyundan?
Forumdakilerin yarısının çıktığını zannetmiyorum çıksa bile warrock oyuncularının neredeyse 2/3 ü forum kullanmıyor onlara nasıl ulaşcaksınız?

Herkesin kendine göre bir düşüncesi var Ss.gif Mutlakka bişey bulunur.
Güzel bi organizasyon yapılsa sesimizi duyarabilecek kadar güzel olurdu. :/
(05-08-2010 09:33 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]
(05-08-2010 09:31 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Sizce herkez çıktı mı oyundan?

Herkesin kendine göre bir düşüncesi var Ss.gif Mutlakka bişey bulunur.

Bence asıl önemli olan bu olayı forumda değil oyunda duyurup geniş kitlelere ulaşılması..

SametKARA

Ben Sözümü Tuttum
(05-08-2010 09:31 PM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Boşuna olmadı bence . Bu tip protestoları belli aralıklarla yaparsak işe yarayabilir. Saat 9 işini her gün 5 dk yapalım bence.Her gün saat 9 da sever boşalsın boşaltabildiğimiz kadar nasıl olur?Her gün k2'ye sinyal göndermiş oluruz bi zahmet bakın diye. Ne dersiniz?

Bi şunu okusanız acaba Big Grin Azda olsak hergün yapılınca etkisi olabilir.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler