(05-08-2010 03:12 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]beyler oyundan zevk almayı bileceksiniz böyle isyan etmekle olmaz bugün bu oyuna chapter 62 de gelse hack olacak... 1. 16lık odalarda oynamayın akıl var mantık var opkler orada siz paso oralara giriyorsunuz sonra yok hack var bilmemne var.. hacklerin sevdiği odalara girmeyeceksiniz , tanıdıklarınızla oynayacaksınız.. bence boş konuşuyorsunuz.. zevk almayı bilmelisiniz
tercih melesesi tabide sen nasıl zevk alıyorsun açarmısın ben şahsen kolay ölmeyi sevmeyen bir insanım biraz acarsan sen mesela nasıl zevk alıyorsun?
(05-08-2010 03:33 PM)turkixz Yazılan: [ -> ] (05-08-2010 03:12 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]beyler oyundan zevk almayı bileceksiniz böyle isyan etmekle olmaz bugün bu oyuna chapter 62 de gelse hack olacak... 1. 16lık odalarda oynamayın akıl var mantık var opkler orada siz paso oralara giriyorsunuz sonra yok hack var bilmemne var.. hacklerin sevdiği odalara girmeyeceksiniz , tanıdıklarınızla oynayacaksınız.. bence boş konuşuyorsunuz.. zevk almayı bilmelisiniz
tercih melesesi tabide sen nasıl zevk alıyorsun açarmısın ben şahsen kolay ölmeyi sevmeyen bir insanım biraz acarsan sen mesela nasıl zevk alıyorsun?
1. arkadaşlarında oynayacaksınz muhabbet olacak 2. 4v4 oynayacaksın 3. karşıda 1 tanıdık olacak hacki atacak
Ben oynamıyorum çok fazla şıtandartlarımı bozmuyorum no ştreş no warrock
(05-08-2010 01:24 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]Oyun artık kendi yağında kavruluyo . bazı odalar buga girdi . 10 kişiden 9 u hack warrockun sonu geldi art . 3 haftadır pacth gelmiyo . 3 haftadır pacth gelmeyen 1 oyunda büyük 1 pacth gelip hacklerin kalkması lazım ama . bu oyunda öyle olmuyo . bıktık art adam hack atın yyyyy demekten. bakım geliyo. oyuna giriyoz . adam meydanda opk diye bağırıyo. oyun mario ya döndü art . para felan yatırmayın oyuna . geri dönüşüm kutusuna bırakın oyunu kurtulun . 3 yıldır hack kalkcak diye bekliyoz . taş olsa çatlar
helal olsun o kadar damarda, sozler soylemissin ki valla param olsa dava acardim
yahu para mi toplasak dava mi acsak bir aylik premiumlara verdigimiz paralari toplasak dava icin toplasak vallahi yola getiririz bu oyunu birakamiyor da insan yapistik kaldik. birakanlarida gorduk uzun aradan sonra tekrar sizinleyim diye konu aciyorlar. ben hazirim para vermeye guvenilir bir kisi bulup yola getirelim su k2 yoneticilerini
adamlar warrock kore ile ilgilenmekten basini kaldirip bize bakmiyorlar ki
(05-08-2010 05:13 PM)endless Yazılan: [ -> ] (05-08-2010 01:24 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]Oyun artık kendi yağında kavruluyo . bazı odalar buga girdi . 10 kişiden 9 u hack warrockun sonu geldi art . 3 haftadır pacth gelmiyo . 3 haftadır pacth gelmeyen 1 oyunda büyük 1 pacth gelip hacklerin kalkması lazım ama . bu oyunda öyle olmuyo . bıktık art adam hack atın yyyyy demekten. bakım geliyo. oyuna giriyoz . adam meydanda opk diye bağırıyo. oyun mario ya döndü art . para felan yatırmayın oyuna . geri dönüşüm kutusuna bırakın oyunu kurtulun . 3 yıldır hack kalkcak diye bekliyoz . taş olsa çatlar
helal olsun o kadar damarda, sozler soylemissin ki valla param olsa dava acardim
yahu para mi toplasak dava mi acsak bir aylik premiumlara verdigimiz paralari toplasak dava icin toplasak vallahi yola getiririz bu oyunu birakamiyor da insan yapistik kaldik. birakanlarida gorduk uzun aradan sonra tekrar sizinleyim diye konu aciyorlar. ben hazirim para vermeye guvenilir bir kisi bulup yola getirelim su k2 yoneticilerini
adamlar warrock kore ile ilgilenmekten basini kaldirip bize bakmiyorlar ki
sence warrock koreada hack yok mu?