Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: warrock un TR serverini kendi haline bıraktılar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun artık kendi yağında kavruluyo . bazı odalar buga girdi . 10 kişiden 9 u hack warrockun sonu geldi art . 3 haftadır pacth gelmiyo . 3 haftadır pacth gelmeyen 1 oyunda büyük 1 pacth gelip hacklerin kalkması lazım ama . bu oyunda öyle olmuyo . bıktık art adam hack atın yyyyy demekten. bakım geliyo. oyuna giriyoz . adam meydanda opk diye bağırıyo. oyun mario ya döndü art . para felan yatırmayın oyuna . geri dönüşüm kutusuna bırakın oyunu kurtulun . 3 yıldır hack kalkcak diye bekliyoz . taş olsa çatlar
çok dogru soyluyosun biri hack acinca bi bakiyom digerleride hemen aciyo bi 16 lik odada 10 tanesi hack nerdeyse Ss.gif
êv soyulmuş da hırsızın hiç mi suçu yok???
bence warrockun tek korkusu . hack kalkınca herkes all odalarda oynıcak . yeni açan adamlar herkes all odada oynadığı için . sağlamlar tarafindan ezilcek oyuna başlama oranı düşücek. baksaniza hiç ilginizi çekmedimi opk başladıgı zaman oto ready olayı başladı ? oto ready opk odaları için vazgeçilmez oldu. oto başlat her zaman vardı. adam odasının ismini OPK diye koymuş içeri gm girip hiç birşey yapmadığını kaç kere gördüm. bunların amacı ne hala anlayamıyorum.
artık hackleri kabullendiler hackı görüo cross birleşik ama hiç umrunda deil hala lagdandır dio atmaya bile uraşmıolar oyunun tadı kaçtı artık
16lık odalarda son el gelince hiç istifimi bozmadan basede opknın beni uçurmasını bekliyorum.
Oyunlar artık 9 wins değil 8 wins oldu 8e gelen takım kazanıyor.
Zaten klanlardaki dostluk,sohbet ve klan maçları milletin bu oynu bırakmaması için tek bahane.
Sırf şu halden oyunu bırakabilirim Angry
(05-08-2010 01:35 PM)gunes61 Yazılan: [ -> ]bence warrockun tek korkusu . hack kalkınca herkes all odalarda oynıcak . yeni açan adamlar herkes all odada oynadığı için . sağlamlar tarafindan ezilcek oyuna başlama oranı düşücek. baksaniza hiç ilginizi çekmedimi opk başladıgı zaman oto ready olayı başladı ? oto ready opk odaları için vazgeçilmez oldu. oto başlat her zaman vardı. adam odasının ismini OPK diye koymuş içeri gm girip hiç birşey yapmadığını kaç kere gördüm. bunların amacı ne hala anlayamıyorum.

yani diyorsunki k2 oyuna yeni başlayanların kendilerinden daha tecrübeliler tarafından öldürüp oyunu bırakmasından korkuyorda, oyuna ynei başlayıp OPK hackler ile oyun başlamadan bittiği için oyuna daha başlamadan bırakan oyunculardan korkmuyor ?!?!?!?
beyler oyundan zevk almayı bileceksiniz böyle isyan etmekle olmaz bugün bu oyuna chapter 62 de gelse hack olacak... 1. 16lık odalarda oynamayın akıl var mantık var opkler orada siz paso oralara giriyorsunuz sonra yok hack var bilmemne var.. hacklerin sevdiği odalara girmeyeceksiniz , tanıdıklarınızla oynayacaksınız.. bence boş konuşuyorsunuz.. zevk almayı bilmelisiniz
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler