Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ağlayacaksanız Gelmeyin :@
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaslar artık yeter. sesımızı cıkartmıyoruz dıye ustumuze tepemıze cıkmanızın manası yok. ben lısede kızlarla fıkındırken daha babasının penısınden cıkmamıs bebeler gelıp kufur edemez.herkes haddını bılecek akıllı olacak efendı olacak.SAKIN SAKIN AMA SAKIN URBAN YADA BATTLE DA BENIM KARSIMA GECIP YOK SOYLESIN BOYLESIN DIYIP KUFUR EDIP AGLAYACAKSANIZ GIRMEYIN ODAMA.meyva veren agac taslanır mısalı ıyı oynayan adama hacker demeye hatta ana bacı kaymaya hıc bı kımsenın hakkı yok.yedıremıyorsan gırmıceksın karsı takımıma.siz daha warrock un ne oldugunu bılmıoken ben 55 lvl carla battle ve urbanda 1000 kısıye racon kesıordm.3 yıldır md500 kullanıorm ustume 1 gh0stkurt 2 d00msday (ki onun rekorunu gectım 227 0 ile turkıye 1.sıyım) bı de outcast33 osman abıyı tanırm gerısı yalan ve bos.
benım ne oldugumu oyunun eskılerı bılır zamanında mıllet cqc de 10 adam vuramazken ben buraya 30 kıll lık ss lerımı koyuyordm mıllet md 500 e bınmesını bılmıoken ben skor yapıodum o yuzden herkes haddını bılecek efendı olacak.adam gelmıs bana hack ss lerın var gorduk dıyo bana burda 1 tane hack ss ımı koyun bu carı gm e kufur ederek banlatmassam serefsızım.benım bu gune kadar en az 30 tane cakmam,ozentım cıktı kı normal yani oyuna ara vermeden once en gozde oyunculardandım,oyuna gerı bı geldık oyun cakal dolmus herkes duysun tanısın bılsın dıye yazıyorum
sözlerım asagıdakı ss in ıcındekı kısı ve onun gıbı olanlar ıcındır.
ÇOK SINIRLIYIM KUSURA BAKMAYIN İYİ GECELER
SAYGILARIMLA BOMBACİ
REİS bu konuda çok haklı az önce bile odada birlikte oynarken adamlar sövüyo diyorum kaç yaşında adam adam gelip banda sövüyor ts ye cagırdı artislik yapıyo konus diyorum yüz bulamıyo cıkın diyorum yok diyo hala boş boş konuşuyo REİS iyiki açtın konuyu inşallah o söven kişiler okur bunu.!!!!!AngryAngry
senin yapacak bişeyin yok çağrı abi 4 5 yıldı sen bu oyunu oynayalı adamların pc lerinde warrock yokken sen türkiyenin ilk retailli çarlarında oynuyordun boş insanlar her zaman tartışma yaratır abi takma dicem insan ister istemez takıyor ..

Rekorun ayrı bi güzel abi başarılarının devamını dilerim boş insanları kaale almassan böyle külhan beyleri yalan olur Wink
Kanka her türlü arkandayım.Oyuna ilk başladığımızdan beri beraberiz hiç birini takma kafana onlar yokken biz vardık bunu kafalarına sokacaklar.
Rekor göz kamaştırıcı Smile tebrik ederim.Her zaman için iyi oynayanları çekemeyenler olmuştur ve olmaya da devam ediyor zaten Smile her ne kadar biz de sinirimize yenik düşüp onların seviyesine insekte, yapmamamız gerektiğini unutmamalıyız aslında Smile
Cağrı milleti boşver takma oyun zaten coluk cocuk dolmuş küfür etmeyi bir halt sanıyorlar.Senden daha güzel bir rekor daha beklıyoz.
cagri abi cok haklısın..bu arada reiscigim beni ii bilirsin..(sahinox) bnm chardı aliye devretmeden once =) bbd,mvp vs. eski zamanlar beraberdik hep..
reis ne takıyorsun bu adamları. Ben direk telefon numarasını istiyorum. Vermezse ben veriyorum. Genelde aramaya bir tarafları yemiyor ama telefon numarasını verecek kadar bir hata yapıyorsa telefonda adamın canını okuyorum özür diliyor olay bitiyor.
Hacker Çağrı Smile
Çağrı gel benim gibi yap kardeşim bırak oyunu rahatla DOST
bu hack olayları millette paranoya oluşturdu.iyi oynayan herkese hack denilmeye başlandı.iyi oyuncular bu hack kullanan şerefsizlerin yanında yanmaya başladı.biz seni biliyoruz takma kafana Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler