Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ağlayacaksanız Gelmeyin :@
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-04-2010 12:16 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Hacker Çağrı Smile
Çağrı gel benim gibi yap kardeşim bırak oyunu rahatla DOST

Ferudun Abime +10 Wink
KaanTopal TIKLA konulara bak siteye bak.
Arkadaşlar bu olayda kimsenin suçu yok. asıl o ç ler bu hacki çıkaranlar. hepsnin Allah belasını versin...
(05-04-2010 12:16 AM)Ferudun Yazılan: [ -> ]Hacker Çağrı Smile
Çağrı gel benim gibi yap kardeşim bırak oyunu rahatla DOST

vayyy abılerın kralı be Big Grin abi bırakamıyorm kı oyuna sırf zevk aldıgım heli kullanmak ıcın gırıyorum.keske 2 yıl onceki gıbı olsa aligator,tigertank,osmaninan,anilltr,bombaci,gstrgy07,xing4time,uaeboss,lyonik,m​aradona Big Grin,digiturk,castleder,qostebeq2,amorti,kutadgu,komprador,turkixz,cashboy,soneragda​3,nasality,trwarrior,sadasda121,apachi07,d00msday,gh0stkurt,matrock,w3ahus,vidan​jor,mami206,ozanshout,dogafb,bambali,danger05,southpark,piskoman,0n3touch,trdodo​ ve daha hatırlayamadıgım nıce pro oyuncu ne guzeldı eskıden be Ss.gif
bu arada bı kac eskı ss buldm abı bı bak Big Grin
Cağrı boşver takma anlamaz bunlar biz kimin ne oldugunu biliyoruz ya o yeter.. artık eskisi gibi oyunda zevk yok + millet bir birine hack lag demeye alışmış 2 dk da bişi olsa hack vall lagger vs vs demeyi alışkanlık etmişler.. Eski oyun geride gelmez bu böyle devam edicek işte takma kafana aynı şeyleri bizde yaşıyoruz maleseF Big Grin + ss leri tuttum güzeller Smile
(05-04-2010 09:34 AM)DikkaweLz Yazılan: [ -> ]Cağrı boşver takma anlamaz bunlar biz kimin ne oldugunu biliyoruz ya o yeter.. artık eskisi gibi oyunda zevk yok + millet bir birine hack lag demeye alışmış 2 dk da bişi olsa hack vall lagger vs vs demeyi alışkanlık etmişler.. Eski oyun geride gelmez bu böyle devam edicek işte takma kafana aynı şeyleri bizde yaşıyoruz maleseF Big Grin + ss leri tuttum güzeller Smile

daha nıcelerı var Big Grin 3 yıl once ki bızım black team ın vs ss i ılk carım bombaci nin 23 lvl halı Big Grin
Big Grin Big Grin bu ss leri koydugun iyi oldu Smile eskiye dönüş gibi xD
(05-04-2010 09:53 AM)DikkaweLz Yazılan: [ -> ]Big Grin Big Grin bu ss leri koydugun iyi oldu Smile eskiye dönüş gibi xD

aynen valla..bende 4 senelik oyuncuyum..
sslerde eski charım var..(sahinox) xd
bu mesajı konu guncellensın dıye atıyorum ki gönderme yaptıgım kişi ve kişiler görsün okusun diye
saygılar bombaci
Çok Haklısın Abi...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler