Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anneme kufur edılıyor...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Benım ölmüş anneme kufur edıyor gueverax1 gelıp benım konuma adama kım bılır ne dedın dıyor. Bende dıyorumkı tamam o ankı sınırle bısey demısımdır kabullenıyorum ama herıf benım annemden ne ıstıyor ?

konuya cevap yazacagım herıf benım konumu kıtlıyor Angry

her sınırlenen anneye bacıya kufur ederse ne olur oyunun halı

cashboytr nın mılletın onunde olmus anama kufur ettıgı ıcın ozur dılemesını ıstıyorum

http://img3.imageshack.us/i/bbbbbvjpg.png/
Boş yere mi etti acaba ?
Küfür Etmesi Çok Yanlış Doğru Ama...Sen Sınırları Zorlayarak Onu Sinirlendirmiş Olamazmısın?Vicdanen Doğrumu Yapıyorsun Sen Onu Söyle?
Arkadaşlar boşu dolusu yok. Anneye küfür gerçekten kötü .. savunulacak bir yanı da yok..
bu resimde paint oynaması var gibime geliyor yazılar ama cashboytr bir açıklama yapıcaktır.
(05-02-2010 02:58 PM)justmytime Yazılan: [ -> ]Boş yere mi etti acaba ?

ben oyunda lagtım 2 kere vurdum adamı herıf benım anneme kufur etmeye basladı. bana kufur etse guler gecerım ama olmus anneme kufur ederse............
(05-02-2010 03:00 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]bu resimde paint oynaması var gibime geliyor yazılar ama cashboytr bir açıklama yapıcaktır.

kufur sansurlu aramızda kucuk kardeslerımız var onlar anlamasınlar dıye ole yaptım.
(05-02-2010 02:59 PM)0ooo0ooo0o Yazılan: [ -> ]Küfür Etmesi Çok Yanlış Doğru Ama...Sen Sınırları Zorlayarak Onu Sinirlendirmiş Olamazmısın?Vicdanen Doğrumu Yapıyorsun Sen Onu Söyle?

yav anlamıyorsunu herhal ben onu oyundakı lagdan dolayı 2 el ust uste vurdum GELDI ANNEME KUFUR ETTI. GELSIN BANA KUFUR ETSIN ANNEMDEN NE ISTIYOR O .... KIME SINIRLENDIYSE ONA KUFUR ETSIN ANNESINE DEGIL.

SUNUDA SOYLEYEYIM YONETICI OLDUGUN HALDE TARAF TUTUYORSUN
Resimde herhangi bir oynama yok.
Küfür sansürlenmiş o kadar.
Vurdu diye çok yanlış birşey ama beni odamda attılar bende sövüyorum o zaman.
Ya bence de savunmayın küfür edeni.Adam küfür etmiş basbaya annesine.
Biliyor musun? Şİmdiki nesil erkekleri ve kızları Ananı..... küfürünü SELAMLAŞMA gibi kabul ediyor.Yapacak birşey yok O ÇOCUGA ANNESŞ VEYA BABASI TERBİYE ÖĞRETMEMİŞ sen kafaya takma...Oyuna devam et....
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler