Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anneme kufur edılıyor...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-02-2010 07:42 PM)l3ykolp4ci Yazılan: [ -> ]Zoom'un Sağ ve Sol taraflarına bakarsanız photoshop olduğunu anlarsınız...

Aynen
yavuz her kimsen git delikanlı gibi iş yap fhotosopla iş yapıp milleti küçük düşürücü aşağlayıcı şeyler yapmana gerek yok burdada milletin vaktini çalıp o kişi hakkında kötü düşündürmene hakkın yok bence bu arkadaş bu durumdan dolayı uzaklaştırılması lazım forumdan...
Arkadaşlar beni çekemeyen varsa adam olsun yüzüme sölesin böle iğrenç yöntemlere başvurmasın gerçek kimliğini açıklayacak kadar eğer biraz yürekliyse bu şahıs eminim değildir yerse benımle yüzyüze konussun....
ben photoshop göremedim? küfürleri sansürlemiş
(05-02-2010 07:48 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]ben photoshop göremedim? küfürleri sansürlemiş

Scopeye Bak.
(05-02-2010 07:49 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]
(05-02-2010 07:48 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]ben photoshop göremedim? küfürleri sansürlemiş

Scopeye Bak.

scopedeki problem nedir?
(05-02-2010 04:17 PM)xgangst4r Yazılan: [ -> ]
(05-02-2010 04:10 PM)AxiLes/Furkan Yazılan: [ -> ]Haha justice ne olacağı belli olmaz Smile

Big Grin

Ne justice i!!
Bu kişilerin Justice le bağlantısı yok !!
Bana PSG'nin scopeunu gösteren bir SS gönderebilirmisiniz?

Sarp

Küfürde oynama var , ilk yazan küfürde yazılar karman çorman olmuş , toparlamaya çalışmış ama toparlayamamış.....Şerefsiz lafında oynama yok , ama anneye edilen küfür de bariz bir oynama oldugunu dusunuyorum.

TaTy

4 farklı ayarda PSG Dürbünü

[attachment=1652][attachment=1653][attachment=1654][attachment=1655]
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler