Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karalisteye Bir Clan Daha..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 2236.jpg]

Derbaran takımında gördüğünüz bu 4 insan daha doğrusu insana benziyen kişiliksiz canlılar bir daha WarrockTR odalarının hiçbirine girmeyecek!!Gördüğünüz yerde bu adamları atın...

Adamlar saygısız bir şekilde başkalarını odalarından atıp kendi odaları haline getiriyor ve hesaplarını swap tarzı illegal şeylerle kasıyorlar kendi ağızlarıylada bunu beyan ediyorlar...Daha çok neden var ama kendimi yormaya değmez...

Bu adamları gördüğünüz yerde yokedin..Ama ihç bir saygısız davranışta bulunmayın polemiğe girmeyin bize yakışmaz..
Senin hesabın banlanmıştı tekrar mı açıldı?

bu xnoble bana küfür etmişti bir sürü, yazık böyleleri oyuna ne hala getiriyor işte gördüğünüz gibi..Oda çalma ne dir ya hırsızlık resmen
Bu ss'dekileri tanımam belki haklısın ama,kara listeyi belirlemek sanamı kaldı..!
Arkadas saygisiz bi sekilde WArrockTr odasindan masteri kickleyip odayi aliyorlar onun icin bu insana benziyiyen yuzlerin warrocktr odalarina alinamamisi ve adamlar opk odalarinda swap yaip char kasan sahislar..
Tamam alper biz odalarımıza almayız bunları.

Charını açtırmışsın h.o
(05-02-2010 01:19 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Bu ss'dekileri tanımam belki haklısın ama,kara listeyi belirlemek sanamı kaldı..!

Sen simdi kimsinki hesap soruyorsun o gordugun bu forumun moderatorlerindendir o acmiycakda konuyu kim accak.Diyorsunki o sahislari tanimam onlarin avukatligini yapmak sanami kaldi..
(05-02-2010 01:19 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Bu ss'dekileri tanımam belki haklısın ama,kara listeyi belirlemek sanamı kaldı..!

Evet kardeşim bana kaldı ne oldu bir alıp veremediğinmi var benimle? Sitede moderatörüm ve WarrockTR Clanlar Birliği Yöneticilerindenim forum takımını biraz incelersen görebilirsin..Ve bu konu WTRCB'yi ilgilendiriyor ve ben görevimi yapıyorum...

Ayrıca charlarımın hepsini açtırdım kutlayan arkadaşlarıma teşekkürler..(Bu charlar açılmayacakta bende görücem)
Amacım avukatlık olsaydı avukatlık yapardım,mod olması haklı veya haksız istediğini ifşa edebileceği anlamına gelmiyor.Benim ne kastediğimi anlamadan fevri davranıp yorum yazma istersen..!
(05-02-2010 01:21 PM)ByKaaN Yazılan: [ -> ]

Sen simdi kimsinki hesap soruyorsun o gordugun bu forumun moderatorlerindendir o acmiycakda konuyu kim accak.Diyorsunki o sahislari tanimam onlarin avukatligini yapmak sanami kaldi..

Ayakta Alkışlıyorum Kaan Abi...Daha İyi Bir Cevap Olamazdı...
(05-02-2010 01:24 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Amacım avukatlık olsaydı avukatlık yapardım,mod olması haklı veya haksız istediğini ifşa edebileceği anlamına gelmiyor.Benim ne kastediğimi anlamadan fevri davranıp yorum yazma istersen..!

İstediğini İfşa Etmiyor...WarrockTR nin İstediklerini İfşa Ediyor...
l3ygoldman sen neden yaşının adamı olmayı denemiyorsun? Çocukca yorumlar atıyorsun ilginçççççççç
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler