Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karalisteye Bir Clan Daha..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-02-2010 01:24 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Amacım avukatlık olsaydı avukatlık yapardım,mod olması haklı veya haksız istediğini ifşa edebileceği anlamına gelmiyor.Benim ne kastediğimi anlamadan fevri davranıp yorum yazma istersen..!

Fevri davranmadı yapılması gerekeni yaptı..WarrockTR Clanlar Birliği'nin odalarının huzurunu bozanlar odalarımıza giremezler bende bunlardan birini ifşa ettim ve bu benim görevlerimden bir tanesi...Cevabını aldın doğru olanı öğrendin kardeşim uzatmaya gerek yok...
SS inceleyin odanın ismi (TPT) yani WTR'nin odası olduğunu kanıtlamadan kimseyi suçlayamaz demek istediğim o.Her nek adar suçladıkları gerçek hack yada herne halta mensup olurlarsa olsun..!
(05-02-2010 01:24 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Amacım avukatlık olsaydı avukatlık yapardım,mod olması haklı veya haksız istediğini ifşa edebileceği anlamına gelmiyor.Benim ne kastediğimi anlamadan fevri davranıp yorum yazma istersen..!

kardeşim haksızsın boşuna konuşma istersen.
Öncelikle sakin olun goldman kötü bir şey demedi hepiniz üstüne gitmeyin.
Bu odaları çalmaktan anladıkları nedir merak ediyorum oda 1. sırada olsa ne olacak 100. sırada olsa ne olacak...
Clanlar Birliği olarak alınan bir karar birliğin içindeki herkesin uyması gerekir.
(05-02-2010 01:29 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]SS inceleyin odanın ismi (TPT) yani WTR'nin odası olduğunu kanıtlamadan kimseyi suçlayamaz demek istediğim o.Her nek adar suçladıkları gerçek hack yada herne halta mensup olurlarsa olsun..!

Zaten olay o WarrockTR odasından bizleri atıp oda ismini değiştirdiler bir kanıta ihtiyaç duyuyorsan bana ts'den ulaş sana adamların ts'sini vereyim böyle bir şey yaptınızmı de evet hatta tamda opk odasından çıkmıştım charı kasmayı bitirdim oda kaptık gibi cevaplar veriyorlar..Daha fazla uzatma istersen battıkça batıyorsun..
(05-02-2010 01:29 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]SS inceleyin odanın ismi (TPT) yani WTR'nin odası olduğunu kanıtlamadan kimseyi suçlayamaz demek istediğim o.Her nek adar suçladıkları gerçek hack yada herne halta mensup olurlarsa olsun..!

Her odayi actigimizda ss mi almamiz gerekiyor bu oda bizimdi diye cok sacma bilmiyorum ne amacin var ama istersen daha fazla konusupta batma..

Kanıta gerek yok birlik dürüsttür ayrıca bugün oyunda olanlar görmüştür o odanın kimde olduğunu.
Baştan beri ne demek istediğim anlasaydınız bu kadar saçmalamanıza gerek kalmazdı,şuan bana karşı yorum yazan 3-4 kişi var hepiniz toplansanız bile emin olun beni batıramazsınız,buna ne fiziksel nede zihinsel kabiliyetiniz yetmez şimdi isterseniz ki bunu beklediğinizi biliyorum hadi banlayın beni de pokemonlar..!
(05-02-2010 01:37 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Baştan beri ne demek istediğim anlasaydınız bu kadar saçmalamanıza gerek kalmazdı,şuan bana karşı yorum yazan 3-4 kişi var hepiniz toplansanız bile emin olun beni batıramazsınız,buna ne fiziksel nede zihinsel kabiliyetiniz yetmez şimdi isterseniz ki bunu beklediğinizi biliyorum hadi banlayın beni de pokemonlar..!

Boyle yorum yazan her kisiyi banlamis olursak forumda adam kalmaz ve kullanmis oldugun pokemonlar sozcugunu kiniyorum karsinda insan var hayvan degil ordaki listede ismini goremiyorum ama hala bos konusuyorsun onun icin bu konu daha fazla uzamasini istemiyorum ve Bu forum warrocktr cb kayitli olan clanlarin formu burda insan gibi kufursuz lagsiz ve hirsizlik olmasin diye elimizden geleni yapiyoruz..
(05-02-2010 01:37 PM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]Baştan beri ne demek istediğim anlasaydınız bu kadar saçmalamanıza gerek kalmazdı,şuan bana karşı yorum yazan 3-4 kişi var hepiniz toplansanız bile emin olun beni batıramazsınız,buna ne fiziksel nede zihinsel kabiliyetiniz yetmez şimdi isterseniz ki bunu beklediğinizi biliyorum hadi banlayın beni de pokemonlar..!

arkadaşım sana yürekten katılıyorum .Ama bu toplu bir forum sen bu forumun idealini bozuyorsun bence kuralllara haykırı!İsteyen kişi istediği kişiyi işfa edebilir buna kimse karışamaz istersen sen git 78 lwl adama opk hack de biz sana inanmayız mı?Cünkü burası bir paylaşım platformu.Ama son günlerde yalancılar cıktığın icin bu durumlarada karşı cıkılıyor !Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler