Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ekksl6 da banned...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
dism4y isimli arkadaşta oldugu gibi ben de 6 gün önce retail yükledim ve aynı saatlerde benı de banladılar...
onun aksıne ben ne geçmişte ne son zamanlarda illegal bişey yapmadım...aynı zamanda ban yememizi retaillerde çıkan bi soruna bağlıyorum ben....
chardan ve kendimden eminim o yüzden umuyorum ki charları geri vereceklerdir...özden abilerden başka retail alan var mı forumda?
onların charları ne alemde acaba...
evet buyuk ihtimalle retaillerde sorun var daha oncede baska forumlarda okudum kimisi moneybookers tan alisveris yapmis sonra hesabi kapanmis bu yaptiklari tam serefsizlik sansuzsuz yazdigim icin kusura kalmayin sinirlenmemek elde degil

alicaktim az kalsin iyiki almamisim
Onu bilmiyorum ancak beni warrocktr ts3 tssinde yarın bulursan hesabının açılmasında yardımcı..
Retail alan ban mı yiyo Ss.gif
(05-01-2010 11:52 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Retail alan ban mı yiyo Ss.gif

Hatadan dolayı bir kaç sorun gözlerinden kaçmıştır herzamanki gibi...Ban yiyenlerinki gerekli bir sebep yoksa kesinlikle açılır..Sebebini beraber öğreniriz gerekkli bir şey yoksa charlar açılır emin olun..Garantisini ben verrim o derece..
(05-01-2010 11:59 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(05-01-2010 11:52 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Retail alan ban mı yiyo Ss.gif

Hatadan dolayı bir kaç sorun gözlerinden kaçmıştır herzamanki gibi...Ban yiyenlerinki gerekli bir sebep yoksa kesinlikle açılır..Sebebini beraber öğreniriz gerekkli bir şey yoksa charlar açılır emin olun..Garantisini ben verrim o derece..

benim charla ilgili garantiyi de ben veriyorum...
şifresi bi bende oldugundan son derece eminim kendimden...
yarın ts de olurum...
Bence de açılır bi kez daha böyle bi şey olmuştu açılmıştı tüm banlanan hesaplar
Eğer yanlış bir şey yapmadıysan açılır.
arkadasım famasla alaksı yok banın kesinlikle başka bir mevzu vardır o işte hck veya başka birşey demiyorum eyer sucun yok ise zaetn incelemeden gecer banın kalkar
geçmiş olsun sanırım bir sorun var birçok kişi ban yedi
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler