Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ekksl6 da banned...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(05-01-2010 11:59 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(05-01-2010 11:52 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Retail alan ban mı yiyo Ss.gif

Hatadan dolayı bir kaç sorun gözlerinden kaçmıştır herzamanki gibi...Ban yiyenlerinki gerekli bir sebep yoksa kesinlikle açılır..Sebebini beraber öğreniriz gerekkli bir şey yoksa charlar açılır emin olun..Garantisini ben verrim o derece..

Alper işin içine sen girersen,o çarların açılacağı varsada açılmaz.Bende o paketten aldım ve şuan için bir problemim yok...!
This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. As a result this account will be permanently closed.

Lanet olası k2'nin attığı ticket cevabı budur o yüzden uğraşmaya deymez. bende moneybookersden alış-veriş yaptım ve bende ban yedim bendede retail var ban yedim neden ban yediğimi çözemedimBig Grin
(05-02-2010 01:37 AM)l3ygoldman Yazılan: [ -> ]
(05-01-2010 11:59 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(05-01-2010 11:52 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Retail alan ban mı yiyo Ss.gif

Hatadan dolayı bir kaç sorun gözlerinden kaçmıştır herzamanki gibi...Ban yiyenlerinki gerekli bir sebep yoksa kesinlikle açılır..Sebebini beraber öğreniriz gerekkli bir şey yoksa charlar açılır emin olun..Garantisini ben verrim o derece..

Alper işin içine sen girersen,o çarların açılacağı varsada açılmaz.Bende o paketten aldım ve şuan için bir problemim yok...!

Evet genelde alperin garantisini verdiği şeyler sigortalı bile olsa ulaşmak mümkün olmuyor Tongue
Ban yiyenlerin çoğu opk odalarında lvl ve dinar kasanlar aam diğer taraftan arada kaynayanlarda olmuştur muhakkak...!
dism4y BANNED

Arkadaşlar famas retailli charım'ı 6 gün kullanabildim ve BUMladı Big Grin

OPK ye dün girdim bi 12 lvl %30 dan %70 e atladım o kadar başka birşey de yapmadım neden banlandı bende bilmiyorum

OPK açmadım banlanıyım sadece lvl düşerdi diye biliyorum..

--------------------------------------------------------------------------------
diye kendisi yazmış
özden abi fakat GM anında banlar aradan saatler geçtikten sonra banlamıyor bence bu retaillerde sorun olduğundan dolayı..

SametKARA

Geçmiş Olsun.
Bencede adam opkten ban yese hemen yerdi.Bi sorun olabilir.
valla benim carımda money yüzünden giti retail aldık yüklenmedi
1 hafta oldu hala acılmasını bekliyoruz biraz sabır ve sürekli irtibatta olmak lazım
yoksa adamlar üstüne düşmüyo
inş. hepimizin carları acılması dileğiyle
fearles83
(05-02-2010 02:56 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]özden abi fakat GM anında banlar aradan saatler geçtikten sonra banlamıyor bence bu retaillerde sorun olduğundan dolayı..

warrockta anında banlayan bir gm 5 yıldır görmedin hack acarak haftalarca oynuyorlar
Big Grin retail alan ban yerse retail almayanları düşünemiyorum Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler