Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WtrCB ile ilgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu odalarda aynı tarafta bulunmayın hepiniz eşit dağılın böylece kimse kimseyi atamaz ayrıca senin burda direk bize hakaret etmen yanlış 0ooo0ooo0o açıklamada bulunsa iyi olur buradan.
Bu konu daha fazla uzamasin..
Turgay Ts den Sordum Kimdir Atalımmı Diye.Kafamıza Göre Hareket Etmiyoruz Bizde.O Kadar Kişi At Dedi Ts'den Adama Yer Açıyorduk.Ayrıca kambiyumu Tanımam Etmem Ben.Hack Deniliyor Adama Atıcam Tabiki...Opk vs Açmayacağını Nereden Bilebilirim...Bilmiyorum Anlamıyorum Harbiden Yargısız İnfaz Gibi...Alın Tutun Odayı Bende Getiriyim Adam Falan.Bu Adamlar Farklı Nicklerle Gelsinler.Sonra Ben Konu Açayım Bunlar Atıldı Falan Diye.Böyle Cevaplar Alayım.Bırakın Allahınızı Severseniz ya.Bu Adamı Ne Ts De Görmüşlüğüm Var Ne Forumda.Kambiyum nickli kimseye Rastlamadım WTR İle İlgili Olarak.Kendi Ağzıyla Söylüyor Arkadaşın Chardaydım Diye..b.kilic Arada Ts De Görüyorum Kendi Başına Duruyor Sesini Bile Duymadım.b.kilic Diye Görseydim Odada Aklıma Gelirdi Atmazdım Zaten...Heee Çok Bilen Kişiler Buyursunlar Gelsinler Tutsunlar WTR Odasına Herkese Eşit Şekilde Davranarak.Sabahtan Akşama Kadar WTR Odasına Kaçtane Hacker,Opk Falan Giriyor Bunları Bilen Yok.Herkes Gördüğünü Konuşsun...Olayı Öğrenmesin Sadece Gördüğünü Konuşsun...Neyse Ya Ne Diyorsanız O Dur.Herşeyin En İyisini Sizler Biliyorsunuz...Kusura Bakmayın...

İyi Forumlar...
B.kılıc sen hangı charla oyundaydın peki.
kambiyum
kambiyum Diye Bir Charla Oyundaymış...b.kilic Konuyu Açarken Yazdıklarına Cevap Veriyim...Kendini İfade Edemiyorsun Kardeşim.Ettiğini Düşünüyorsanda Yanlış Şekilde İfade Ediyorsun...Uzun Süredir WTR Odalarını Tutuyorum Ve Senden Başka Sorunu Olan Olmadı...Bikere Açtığın Konu Yanlış Zaten...Ben Ermişmiyim Nerden Bilcem Senin kambiyum Denen Charda Olduğunu...
(05-01-2010 03:31 PM)ByKaanx Yazılan: [ -> ]Butur olaylari Foruma konu acarak cozemezsiniz kac defa dedik bu turlu olaylarda sorumlu kisilerle konusulsun diye ama malesef herkes bildigini okuyor..

herkezin görmesi iyi olur her sorunu gizliden çözerseniz forumdaki üyeler bilgisiz kalırlar herkezin bilgisi olsun aydınlanalım Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler