warrock tr de olmama rağmen warrocktr de olmayan 0fflinee beni ard arda 2 kez odadan attı odanın başkanı o0ooo0ooo0 her neyse oda attı
işin garip yanı ben atıldım ama beni atan atılmadı

100 kez söyledim kimseyi kicklemeyin diye 100 kez
(05-01-2010 03:25 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]100 kez söyledim kimseyi kicklemeyin diye 100 kez
odalar 16lık oluyor bence buda kötü 4 e 4 odalarda kicklenme daha aza iner diye düşünüyorum
b.kilic ts de veya forumdan öm atarak 0ooo0ooo0oo burak a ulaşırsan daha rahat çözebilirsiniz meseleyi . Lütfen sakin ol
Seni Karşı Taraf Kicklemedimi Oyun Ortasında TS'deyiz Biz Buyur Gel.
Butur olaylari Foruma konu acarak cozemezsiniz kac defa dedik bu turlu olaylarda sorumlu kisilerle konusulsun diye ama malesef herkes bildigini okuyor..
1.Olarak Sola Geç Diye Rica Ediyoruz Ses Yok.Kimsin Neyin Nesisin Söylemiyorsun...Ts'den Yer Aç Diyen Adama Yer Açıcam Tabiki.Ts Ye Gel Buyur O Zaman Atılırsan Derdini Anlatırsın...Ayrıca Odaya Girdiğinde Sana Hack Diyenlerde Oldu...Ne Yapmamı Bekliyorsun...
bencede biraz sakin ol....
(05-01-2010 03:31 PM)ByKaanx Yazılan: [ -> ]Butur olaylari Foruma konu acarak cozemezsiniz kac defa dedik bu turlu olaylarda sorumlu kisilerle konusulsun diye ama malesef herkes bildigini okuyor..
bu tür konuları herkes görmeli bence