Merhaba sorunum oyun donması hemen pc min sistem özelliklerini yazıyorum
2 gb ram 1 gb Ektan KaRTI nVİDA 9400 gt Xp sp3 dün akşam hiç bi sorun yoktu sabah kalkınca ekran kartı ve işlemciyi söktüm çünkü tozlanmıştı ve oyunda iken ses yapıyordu temizledim taktım oyun donuyor sebebini bilen birisi varmı sorun işlemcidemi ekran kartındamı
İşlemci üstüne termal macun sürdünmü peki temizledikten sonra??
zten yoktu macun ama ekran kartının macunu sanki dağılmıştı sağa sola
(04-29-2010 01:20 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]Merhaba sorunum oyun donması hemen pc min sistem özelliklerini yazıyorum
2 gb ram 1 gb Ektan KaRTI nVİDA 9400 gt Xp sp3 dün akşam hiç bi sorun yoktu sabah kalkınca ekran kartı ve işlemciyi söktüm çünkü tozlanmıştı ve oyunda iken ses yapıyordu temizledim taktım oyun donuyor sebebini bilen birisi varmı sorun işlemcidemi ekran kartındamı
Kardeş oyunun donmasının ekran kartı yada işlemcinle alakalı olduğunu sanmıyorum. Ekran kartında sorun olsa zaten oyunu açtığnda bunu anlarsın. işlemcinde sorun olsa pc yi açamassın. Sorunun büyük ihtimalle ağ dan kaynaklı bir sorun. Modemine reset atarsan ve pc nin alt köşesindeki internet ekranına tıklayuıp onar dersen bir kaç defa. yeni bir ıp almış olucaksın. Eğer hala düzelmesse o zaman bana yazabilirsin. çözmeye çalışırız. Kolay gelsin.. + rep

bakın donma haritaya girince oluyor internet hızımı ölçtüm aynı 0.88 mbs lerde
İşlemcine termal macun sür aşırı ısınmadan dolayı oyunlardada takılma ve donmaya neden olur.Eskiden benimde başıma gelmişti aynı olay ama işlemci değişmek zorunda kalmıştım...
(04-29-2010 01:27 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]İşlemcine termal macun sür aşırı ısınmadan dolayı oyunlardada takılma ve donmaya neden olur.Eskiden benimde başıma gelmişti aynı olay ama işlemci değişmek zorunda kalmıştım...
iyide dünde yoktu o macun

niye donmuyordu
bu arada o moden reset onar felan yaptım yine aynı
Termal macun ne valla hiç sürmedim ben

Valla kardeşim bendede bir günde olmuştu işlemci değişmek zorunda kaldım sadece bilgilendirmek amaçlı sölüyorum.Bazı kişilerde bu termal macun sürdükten sonra işe yaramıştı.Termal macun yoktu diye bişey olmaz işlemcinin üstünde olması lazım.
bu rsim size yardımcı olurmu acaba ekran kartımın sıcaklığı felan 94 falza gibi sanki
![[Resim: cats.jpg]](http://i320.photobucket.com/albums/nn354/hllyldz/cuma2_blm/cats.jpg)