Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyun Bugün Donuyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
CPU ısısınıda ölçüp koyarsan onada bakalım oyundayken ölçüm yap ama
ben şu söktüklerimi bidaha söküp takayımda size son durumu söylerim
(04-29-2010 01:39 PM)hllyldz Yazılan: [ -> ]bu rsim size yardımcı olurmu acaba ekran kartımın sıcaklığı felan 94 falza gibi sanki

[Resim: cats.jpg]

Kardeş tahminimce sorunun bölgesel çalışma olduğu için kaynaklanıo. 444 0375 bi ara sor bakalım. bölgende çalışma varmı. ayrıca ordan teknik yardımda alabilirsin.kolay gelsin..
yav yeni güncel bir sürümünü indirdim ekran akrtının tekrardan söküp taktım oyunda ike 120 dereceye çıyor sıcaklık ve arasıra donar oldu ney se yardımlarınız için teşekkürler
bugunlerde Bendede Arada Donuyo Ya Ss.gif Napcam bılmıyorm off off
Napsam Giderilir acaba ya
(04-29-2010 01:27 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]İşlemcine termal macun sür aşırı ısınmadan dolayı oyunlardada takılma ve donmaya neden olur.Eskiden benimde başıma gelmişti aynı olay ama işlemci değişmek zorunda kalmıştım...

doğru söylüyor.

SametKARA

Bende Hiç Donma Yok
Arkadaşlar sorunu buldum Sorun Ekran Kartı Sıcaklığı Ekran Kartı Pc de hiç bişey açık değilken bile 100 derece aynı ekran kartı bi arkadaşta var onunkine baktım onun ekran kartı 35 derece Smile bilgisayarcıyı aradım getir kasayı fanlarda belki bi sorun vardır dedi ve yarın belki götürürüm

iyi günler Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler