Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kimler Famas Retail(clan warfare) aldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Clan Warfare 89.90$'a kimler aldı acaba ? bi görelim bakalım kaç kişi almış..

Not : alıp da şu ana kadar evine kargo gelen var mı ? buna bir cevap istiyorum Smile

ve çoğu kişide şu soru var : Famas geldiğinde medkit2 ve smokeler de geliyor mu ?

- Evet geliyor kop kop ^^
Almadım ben o kadar parayı asla veremem Big GrinBig Grin
(04-26-2010 08:30 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]Almadım ben o kadar parayı asla veremem Big GrinBig Grin

aynen abicim ben hayatta o kadar parayı vermem o parayla joytstick alırım daha iyi hiç olmazsa zevk alırım uçak kullanırken Big Grin
(04-26-2010 08:30 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]Almadım ben o kadar parayı asla veremem Big GrinBig Grin

Bende Asla Vermem m045.gif
Ben alacam bugun yarın
Ufak bı felsefeyi düşünürsek herkez almak ister sanırım Smile
(04-26-2010 08:36 PM)FatihERTÜRK Yazılan: [ -> ]Ben alacam bugun yarın

Stok su gibi bitiyor..
Zaten 2saatte bir banko ağır yüklenmeden dolayı kapanıyor Warfareye ozel kısım
simdi yatırsan iyidir
(04-26-2010 08:36 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ufak bı felsefeyi düşünürsek herkez almak ister sanırım Smile
Kim istemez beeeee, ama çok pahalı be kardeşim 70 falan olsa neyse de bu ne be abii Big Grin
(04-26-2010 08:38 PM)Altaïrッ Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 08:36 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ufak bı felsefeyi düşünürsek herkez almak ister sanırım Smile
Kim istemez beeeee, ama çok pahalı be kardeşim 70 falan olsa neyse de bu ne be abii Big Grin

Çok talep olsa m60 da cikar bence paso ticket atılırsa..
Famas retail kodelarını millet 90 doların kaç katı fiyata satıyordu:)Bence iyi bir fırsat.
Ortak olalım bari ne dersin Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler