Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kimler Famas Retail(clan warfare) aldı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Güzel fırsat ama ben de ret var zatenSad
(04-26-2010 10:21 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Güzel fırsat ama ben de ret var zatenSad

aynen süper fırsat oldu düşlüyordum hep bir retail alsam diye yarın yüklenecek duramıyorum yerimde Big Grin
Sadece retail verseler iyi,30 günlük gold pre artı aw50fler xm8 lerSmile
Ben aldım 20 dk içinde otomatik yüklendi sonra link geldi tıklayp adresimi yazdım haziranda kutu göndericekler içinde xm8 6 ay vip clan statüsü poster künye falan göndericekler.

Şİmdi gold pre aw50f famas retail yüklendi

Medic kit 2 smoke falanda geliyor..
(04-26-2010 10:24 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 10:21 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Güzel fırsat ama ben de ret var zatenSad

aynen süper fırsat oldu düşlüyordum hep bir retail alsam diye yarın yüklenecek duramıyorum yerimde Big Grin

kız sen smdi okula da gitmezsin(varsa şayet) Big Grin Big Grin
(04-26-2010 08:27 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Clan Warfare 89.90$'a kimler aldı acaba ? bi görelim bakalım kaç kişi almış..

Not : alıp da şu ana kadar evine kargo gelen var mı ? buna bir cevap istiyorum Smile

ve çoğu kişide şu soru var : Famas geldiğinde medkit2 ve smokeler de geliyor mu ?

- Evet geliyor kop kop ^^

Famas geldiğinde medkit2 ve smokeler de geliyor mu ?

evet geliyor
ben aLıcam bi türLü aLamıom Big Grin
ben aldım...
(04-26-2010 11:37 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]
(04-26-2010 08:27 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Clan Warfare 89.90$'a kimler aldı acaba ? bi görelim bakalım kaç kişi almış..

Not : alıp da şu ana kadar evine kargo gelen var mı ? buna bir cevap istiyorum Smile

ve çoğu kişide şu soru var : Famas geldiğinde medkit2 ve smokeler de geliyor mu ?

evet geliyor

Özden abi oraya soru cevap yapmıştım , sanırım sırf soruyu okudun Smile
(04-26-2010 11:37 PM)ozdenkara Yazılan: [ -> ]

evet geliyor

şu sisleri koymalarıda iyi olmuş ya ben koymazlar sanmıştım ama iyi baya hadi özden abi bekliyoruz Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler