Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 10 yeniliğe karşı . 1 hacki kaldırın.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun hergün daha da gelişiyo. grafikler daha iyi oluyo .hergün açıklar kapanıyo . düzenli bakım var serverda ama kimse oyunun şuankinden daha ileri gitmesini istemiyo . sadece şu hackin kalkmasını istiyo . ayrıca k2 network gibi 1 firma isteyipte hacki kaldıramaz diye 1 iddada olamaz . hack kalksın oyunu oynayan kullanıcı sayısı tavana vurcak ... yıllardır kalkıcak deniliyo . fenerbahçenin türkiye kupası işine döndü . allah sonumuzu hayır etsin
bencede 3 yıla yakındır oynuyorum hack yüzünden bırakmıştım yeniden başladım hala hack biz artık silah filan istemiyoruz ya da harita sadece şu hackler kalksın yoksa bu oyun çekilmez böyle Sad
Olum hiç yenilik gelmesi 1 sene boyunca ama hackte olmasın yinede razıyım..
aynen ya zaten getirdikleri yeniliklerde hep piremiumlulara özel oluyo sonuçta para için oyunu düşünen mi var
oyuna chapter 2 den beri hiçbir yenilik gelmedi Big Grin diye biliyorum Big Grin grafiklerde yenileşmedi chapter 2 den sonra hiçbirşey olmadı Big Grin bana göre k2 uğraşmıyor ilgilenmiyor.knight online gb satıcılarının çeyreği kadar warrock türk serverinda admin bulunduramıyorlar ne diyebilirim Smile
denecek birşey kalmadı çok güzel açıkladın bence Smile
charapter 1 geldiği zaman 1 ay hack olmamıştı . o zman harikaydı . kurtulduk demiştim. 1 ay sonra wall la başlayan hack muhabbeti bomba hackle devam etti . sonra hackler 1 odada toplansın başkalarına zarar vermesin diye OPK hack çıkarıldı. oyun hergün gelişiyo ama player kaybediyo . artık hack oyunda doğal 1 şey oldu . adam hack atın diyince bize gülüyolar ne diyo bu . hala hacke başlamamış mı yenimisin diyolar odalarda .durum bu kadar kötü Sad
beyler bu oyuna ne yenilik gelir nede hackerler kalkar hiç sanmıyorum taki k2 nin warrock adında bi oyun olduğunu hatırlayana kadar SmileSmile
Smile bencede
arkadaşlar.Artık oyunda 1-10 lwl arası oynayamıyo.Cünkü coğu 1 ve 10 lwller hack yapıyor die.Ama eli düzgün insanlarda yeni kayıt olup oynayamaz mı? Bence bu oyunu hackerler ve hacker yaptıranlar kötüleştiriyor Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler