Hacki lagı kasıtlı işler olarak anlamak mümkün de bu oyun grafikçe diğer oyunlar kadar iyi değil ama böyle bir kasma yok başka oyunlarda

ben yeniden başladm neredeyse %50 ex im sırf hackler ve suçlamalar yüzünden gitti . güzel oynayan küçük levellerede hack demeye başladılar

(04-26-2010 06:26 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Hacki lagı kasıtlı işler olarak anlamak mümkün de bu oyun grafikçe diğer oyunlar kadar iyi değil ama böyle bir kasma yok başka oyunlarda
Çok doğru söylüyorsun i7 işlemci 2 gb ekran kartı 16 gb ram kullanıyorum.Oyun dehşet kasıo arada.
Bu arada oynamayın bu oyunu artık b.ku çıktı 1 den 70 e kadar hack dolu

beyler hacki kaldırmak istese k2 kesinlikle kaldırır. sadece xtrap IN en son versiyonunu yüklediği an olay biter bizim bu düşündüğümüzü 1 oyuna aktaramıylarsa . verdiğimiz pre paraları karınları doysun diye değil oyuna biraz 1 şeyler katsınlar diye veriyoruz. hackın kalkacağınıda sanmıyorum....
Oyun berbat halde şuanda hiç hack kullanmadım ama denemek de istemiyorum . Ama illa kalkmassa bizde açarız odadaki hack gidincede kaparız bnm arkadaş öyle yapıyor . Oyun hackli daha kötü . Bu hacki kullananların yarısından fazlası ölmeyi kendine yediremiyor. Eğer yediremiyorlarsa oyunu oynamasınlar guneso1 in dedği gibi xtrap son sürüm gelse olay biticek.
Geçen sene bir patch gelmişti bir buçuk ay iki ay flan rahatlamıştık oyun artık tam warrocktu. Şimdi aynı öyle her 2 ayda bir patch gelse ve patch de hackler olmasa süper olur. Türk gm ler de war oyunda ama ilgilenmiyorlar.
Pre cekioruz hack gelior herkezi temizlior sen prelilere istedigin silahı özelligi wer adam opk ile teq bombada indirior herkezi su opk we ya wall indan normal hackıne hartürlü hack kalsın o zmn görelim oyuncu sayısını we kendini oyuncu sanıp hackle oynayabilenleri 2 yıldır oynuorum hackler yuzunden gına geldi
(05-03-2010 06:23 PM)le0vince Yazılan: [ -> ]Pre cekioruz hack gelior herkezi temizlior sen prelilere istedigin silahı özelligi wer adam opk ile teq bombada indirior herkezi su opk we ya wall indan normal hackıne hartürlü hack kalsın o zmn görelim oyuncu sayısını we kendini oyuncu sanıp hackle oynayabilenleri 2 yıldır oynuorum hackler yuzunden gına geldi
Aynen kardeş 1 yıl oynamadım o yüzden bir de charım calıntı oda koydu bana.Hackleri kaldıralar süper olucak