Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 9. sınıf sağlık bilgisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar yarın sınavım var 9. sınıf sağlık bilgisi kitabı lazım meb naçılmıyo bildiğiniz herhangi bir site varsa söyleyin lütfen yada ders notları..
Saglık bilgisi dersinde soruya göre genel kültür yaptın mı puanı kaparsın zaten.. Hayatın gerceklerinden sorulur sorular o kadar kasmamalı gerek yok Smile
MEB den başka bı site de kitaplar olduğunu sanmıyorum

sorular veya calışma kağıdı varsa ordaki soruları Google teyzeye sorarsan cevaplarını alırsın
kolay be hacı yaparsın bişeyler kasma bu kadar Big Grin
sağlık dersi görmedim 9 da ama 10 da beni sorumlu yazmışlar ben de çalışıyom malesef Big Grin
Ya okula gidince birinden bulup ünite sonu değerlendirmelere baksan yeterli benim 100-100-100 Smile
Sorular kolaydır ztn tek sorun ; hayat öpücüğün anlatırken azmayın yeter Smile
Genel kültür sorsa yapcaz mesela aids nasıl bulaşır diye sorsa neyse alırız bişeyler çalışmadan 70 fln aldık geçende ama ne biliyim Ss.gif
kardeş senin için araştırdım ama ancak bunu bulabildim. http://www.sorubak.com/9sinif-saglik-bil..._14604.htm
umarım yardımcı olurBig Grin
(04-25-2010 09:45 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Genel kültür sorsa yapcaz mesela aids nasıl bulaşır diye sorsa neyse alırız bişeyler çalışmadan 70 fln aldık geçende ama ne biliyim Ss.gif

AIDS de ne vaR ya Smile

9.sinifsin su an ergenlik donemi

; iyi erkek ve kötü bayan bir odada evcilik oynadıklarında kötünün yaptıgı kötü supriz sonucu olusan bir şey...
Çevre ve Sağlık Kolay ders Cinsellik-bağımlılık-sigaranın ve alkolün zararları gibi şeyler geliyor zaten bilmiyormusun?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler