Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 9. sınıf sağlık bilgisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aids nedir?
Hocam aids önemli şimdi gittin geneleve prezervatifsiz olmaz bu işler bu yüzdende kullanılır kullanmassak aids kaparız.Ama sen dersin prezervatifle zevk alamıyorum o zaman senin sorumluluğunda onu da göze alıcaksın. Kaç puan verir???
(04-25-2010 09:52 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Aids nedir?
Hocam aids önemli şimdi gittin geneleve prezervatifsiz olmaz bu işler bu yüzdende kullanılır kullanmassak aids kaparız.Ama sen dersin prezervatifle zevk alamıyorum o zaman senin sorumluluğunda onu da göze alıcaksın. Kaç puan verir???

Kafan basmıormu??

Hangi yollarla bulaştığını zararlarını tedavisi varmı?
Gibi şeyler yazıcaksın.
(04-25-2010 09:54 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]
(04-25-2010 09:52 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Aids nedir?

Kafan basmıormu??

Hangi yollarla bulaştığını zararlarını tedavisi varmı?
Gibi şeyler yazıcaksın.

Böyle sorsa problem yok Ss.gif
bende kitabı vardı ancak yaktım sobada Big Grin 80 90 alırdım sağlıktan kolay derstir çalışmadan girsen bile kendi bilgiklerini yaz kendi yorumlarınız yaz sorulara en az 60 alırsın.
Şu sağlık dersini 9.sınıfta bi 4 düşeremedim yaBig GrinBig Grin
Ben 10. sınıftayken zor geçmiştim Big Grin Big Grin Big Grin Gayette bize kazık soruyorlardı Big Grin Big Grin Big Grin Dalgıçları soruyorlardı Big Grin Ben öyle bir genel kültür daha hiç görmedim =)))
Aynen yaBig Grin
84 aldım..Kilitcan..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler