Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardan sms gönderme yardım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar telefondan sms göndermek yoruyor bilgisayara telefonumu bağlasam ve bilgisayardan sms yollayabilmem münkünmü münkünse yardım ediniz hangi programla yapabilirim.

Telefon modelim:Nokia N73 (Usb kablosu ile pc ye bağlanabiliyorum.)
evet mümkün pc suite diye bir program var Orjinal nokia sitesinden edinebilirsin halen o işlevselliği varmı bilmiyorum ama ben 7610 kullanırken vardı.
Nokia PC Suit son sürümü vardır , indir onu ..
Bilgisayar ile bağlantını kur ve Bağlantı sağlandıkdan sonra programın sol tarafında telefon simgesi olur,.

onun altında -|||- diye bi işaret veyahut da mesajlarının başlıkları olur , ona tıkladığında mesajların gelir hatta yeni mesaj , gelen kutusu giden kutusu seçenekleri de olur..

Beceremezsen özel mesajdan ulaş
(04-24-2010 05:59 PM)turkixz Yazılan: [ -> ]evet mümkün pc suite diye bir program var Orjinal nokia sitesinden edinebilirsin halen o işlevselliği varmı bilmiyorum ama ben 7610 kullanırken vardı.

evet doğru bende pc suite var ancak şöyle birşey yazıyor.

sağ tıklıyorum yeni kısa mesaj diyorum.

kişi bulucu oluşturulamadı.lütfen pc suiti tekrar yükleyin.
(04-24-2010 06:03 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]kişi bulucu oluşturulamadı.lütfen pc suiti tekrar yükleyin.

kişi bulucudan değil , sen kendin numarayı yazıcaksın
(04-24-2010 06:05 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:03 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]kişi bulucu oluşturulamadı.lütfen pc suiti tekrar yükleyin.

numara yazmak için yer yokki Big Grin yeni mesaj diyorum hata veriyor hatadada kişi bulucu oluşturulamadı.lütfen pc suiti tekrar yükleyin diyor kapanıyor.
(04-24-2010 06:07 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:05 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

numara yazmak için yer yokki Big Grin yeni mesaj diyorum hata veriyor hatadada kişi bulucu oluşturulamadı.lütfen pc suiti tekrar yükleyin diyor kapanıyor.

PSuit kaç kullanıyorsun

ve TRCell ise hattın TRCell sitesinden de indirebilirsin , onun özel programı o hakimiyeti sağlıyor
onada baktım şimdi 6.8 varmış şimdi 7.1 indiriyorum onu kurcam olurmu sende onda ? işletim sistemim vista.
(04-24-2010 06:09 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]onada baktım şimdi 6.8 varmış şimdi 7.1 indiriyorum onu kurcam olurmu sende onda ? işletim sistemim vista.

işletim sistemi ile alakası yok , sürüm indirmeni gerektiriyorsa indir , ve TRCell ise hattın TRCell sitesinden de indirebilirsin , onun özel programı o hakimiyeti sağlıyor
(04-24-2010 06:10 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:09 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]onada baktım şimdi 6.8 varmış şimdi 7.1 indiriyorum onu kurcam olurmu sende onda ? işletim sistemim vista.

işletim sistemi ile alakası yok , sürüm indirmeni gerektiriyorsa indir , ve TRCell ise hattın TRCell sitesinden de indirebilirsin , onun özel programı o hakimiyeti sağlıyor

trcelliyim indiriyom şimdi kuruyım da olursa sölerim olmazsada sölerim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler