Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardan sms gönderme yardım.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-24-2010 06:11 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:10 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:09 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]onada baktım şimdi 6.8 varmış şimdi 7.1 indiriyorum onu kurcam olurmu sende onda ? işletim sistemim vista.

işletim sistemi ile alakası yok , sürüm indirmeni gerektiriyorsa indir , ve TRCell ise hattın TRCell sitesinden de indirebilirsin , onun özel programı o hakimiyeti sağlıyor

trcelliyim indiriyom şimdi kuruyım da olursa sölerim olmazsada sölerim Smile

tmm , forumu kapıyorum ; az işim var halledip gelicem..
arkadaşım çok var senin işine yaricak programlar google abye yaz o sana cevap verir. bluetoothtan bile halledebilisin....
TurkCell lin Sitrsinden '' Web Masaj ı '' seçerek Mesaj Göndere Bilirisn Bn öyle yapıyordum xD Hatta Bedawa Mesaj Hakkı da weriyordu da giremedim şimdi bakamadım Sn bakarsın ^^
(04-24-2010 06:12 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:11 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:10 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(04-24-2010 06:09 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]onada baktım şimdi 6.8 varmış şimdi 7.1 indiriyorum onu kurcam olurmu sende onda ? işletim sistemim vista.

işletim sistemi ile alakası yok , sürüm indirmeni gerektiriyorsa indir , ve TRCell ise hattın TRCell sitesinden de indirebilirsin , onun özel programı o hakimiyeti sağlıyor

trcelliyim indiriyom şimdi kuruyım da olursa sölerim olmazsada sölerim Smile

tmm , forumu kapıyorum ; az işim var halledip gelicem..

çok saol kardeşim senin sayende artık sms atıyorum pc den Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler