Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlham Geldi...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gerçekten tamamen kendim yazdım...
Son 3-4 aydır bir ilham var içimde anlamış değilim ama böyle şiirler ve akrostişler yapıyorum...

Resmini çekmeliyiz her anın,
Birer kanıdı olmalı her feryadın,
Yazıyorya işte duvarlarımda adın,
Beni benden aldın be kadın !.!.!
(By Alberto)

Yorumlarınızı Bekliyorum...
aşık alper Big Grin
(04-21-2010 10:33 PM)ldemonboyl Yazılan: [ -> ]aşık alper Big Grin

İşin orasını karıştırma çok kötü şeyler yaşadım aklıma getiriyorsun..!!
Orda dur..Sadece iyimi kötümü ona karış..
aşık olmak güzeldir ama dikkat etmen gereken bir husus var hayatta yaşıyabileceğin en kötü şeylerden birisi kalbindeki tutkuyu kaybetmek.Bir diğeri ise geri kazanmaktır.
bu arada birden biremi geldi yoksa biraz hani bunun arkasına ne getirsem diye düşündünmü ?
(04-21-2010 10:36 PM)Barış Yazılan: [ -> ]aşık olmak güzeldir ama dikkat etmen gereken bir husus var hayatta yaşıyabileceğin en kötü şeylerden birisi kalbindeki tutkuyu kaybetmek.Bir diğeri ise geri kazanmaktır.
bu arada birden biremi geldi yoksa biraz hani bunun arkasına ne getirsem diye düşündünmü ?

İlk 2 dize uzun sürdü kendimi kastım olmadı her seferinde farklı kağıtlarda farklı şeyler başlattım..Ama her seferinde bambaşka bir kağııttayken ilk kağıtlarımı tamamlayan dizeler geldi aklıma...Kafiyeyede dikkat ettim...Böyle işte..

Şans senleyse aşık olmak dümnyanın en güzel şeyi..
Ama şans beraberinde değilse keşke aşık olamasam dersin..
(04-21-2010 10:32 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Gerçekten tamamen kendim yazdım...
Son 3-4 aydır bir ilham var içimde anlamış değilim ama böyle şiirler ve akrostişler yapıyorum...

(By Alberto)

yakdın beni şukufe Big Grin
(04-21-2010 10:39 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]
(04-21-2010 10:32 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]Gerçekten tamamen kendim yazdım...

(By Alberto)

yakdın beni şukufe Big Grin

Kokoreçin içine kıyma karıştıran ulvi..Sen sus sekoreç.. Big Grin
(04-21-2010 10:38 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]
(04-21-2010 10:36 PM)Barış Yazılan: [ -> ]aşık olmak güzeldir ama dikkat etmen gereken bir husus var hayatta yaşıyabileceğin en kötü şeylerden birisi kalbindeki tutkuyu kaybetmek.Bir diğeri ise geri kazanmaktır.

İlk 2 dize uzun sürdü kendimi kastım olmadı her seferinde farklı kağıtlarda farklı şeyler başlattım..Ama her seferinde bambaşka bir kağııttayken ilk kağıtlarımı tamamlayan dizeler geldi aklıma...Kafiyeyede dikkat ettim...Böyle işte..

Şans senleyse aşık olmak dümnyanın en güzel şeyi..
Ama şans beraberinde değilse keşke aşık olamasam dersin..
şuan daha hayatını tam belirlememiş olabilirsin alper eğer bu işi gerçekden yapabileceğini düşünüyorsan peşini bırakma derim
(en azından artık ben öyle yapıyorum =) )
şans olduğunu sanmıyorum sadece hislerle alakalı =)
Güzel len Big Grin
Sen şair olcan kuzen kafa var da kullanamıon arada gelip gidio Big Grin kuzennnnnnnn
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler