04-21-2010, 10:44 PM
(04-21-2010 10:40 PM)Barış Yazılan: [ -> ](04-21-2010 10:38 PM)»CrusheR« Yazılan: [ -> ]şuan daha hayatını tam belirlememiş olabilirsin alper eğer bu işi gerçekden yapabileceğini düşünüyorsan peşini bırakma derim(04-21-2010 10:36 PM)Barış Yazılan: [ -> ]aşık olmak güzeldir ama dikkat etmen gereken bir husus var hayatta yaşıyabileceğin en kötü şeylerden birisi kalbindeki tutkuyu kaybetmek.Bir diğeri ise geri kazanmaktır.
bu arada birden biremi geldi yoksa biraz hani bunun arkasına ne getirsem diye düşündünmü ?
İlk 2 dize uzun sürdü kendimi kastım olmadı her seferinde farklı kağıtlarda farklı şeyler başlattım..Ama her seferinde bambaşka bir kağııttayken ilk kağıtlarımı tamamlayan dizeler geldi aklıma...Kafiyeyede dikkat ettim...Böyle işte..
Şans senleyse aşık olmak dümnyanın en güzel şeyi..
Ama şans beraberinde değilse keşke aşık olamasam dersin..
(en azından artık ben öyle yapıyorum =) )
şans olduğunu sanmıyorum sadece hislerle alakalı =)
Geçti artık...Sorunda o zaten..Başka sulara yelken açmayı deniyorum sadece...Veya daha önce benim için aynı duruma düşenlere şans vericem belkide..Benden geçti şans kapımı çalmadı...Ex'den Next yapıcaz artık...
Hatta sırf bu yaşadıklarımdan isyan etmiş durumdaym en güzel aşklar 7günlük aşklar..(En büyük aşklar helvayla başlar
)