Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clans Beta - WuF Clanından Görünüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-14-2010 03:07 PM)BoranCan-Guard Yazılan: [ -> ]Ya bende masteridim ve kurmak istiyorum belki gelmiştir clan kurma aleti ama nerden bakılacak bilmiyorum biri link veya resim koyabılırmı ?

Master derlen lideriydim demeyi kastediyorsun herhal Smile Clan kurma aleti derkende clan register demek istiyorsun. Smile Clan register daha gelmedi şu an sistem kapalı beta modunda resmı sıteden yapılan duyuruya gore asama asama sorunlar cozulecekmıs.
(04-14-2010 03:14 PM)0netiger Yazılan: [ -> ]
(04-14-2010 03:07 PM)BoranCan-Guard Yazılan: [ -> ]Ya bende masteridim ve kurmak istiyorum belki gelmiştir clan kurma aleti ama nerden bakılacak bilmiyorum biri link veya resim koyabılırmı ?

Master derlen lideriydim demeyi kastediyorsun herhal Smile Clan kurma aleti derkende clan register demek istiyorsun. Smile Clan register daha gelmedi şu an sistem kapalı beta modunda resmı sıteden yapılan duyuruya gore asama asama sorunlar cozulecekmıs.

Ya ben onu sormuyorumki :/ bu siz clan kuruyorsunuzya nerden kuruyorsunuz bende liderdim anlamadınki
(04-14-2010 03:13 PM)BoranCan-Guard Yazılan: [ -> ]Recruitment: OPEN (Change Status) Olabilirmi acaba ?
Nickname: k0midin
Clan Name:
Clan Tag:
Clan Rank:
Region: Turkey
Recruitment: OPEN (Change Status)
Premium: GOLD
Level: 47
Kill Ratio: 1.35
Kills: 15380
Deaths: 11394
Last Login:
Account Status: Active
May Join Clan: Yes
Bunlar var Clans Beta k0midinde
bunlardan birimi acaba _
bu Kendi Clan Profilin ama Recruitment: OPEN (Change Status) bunu bende anlamadim sey heralde sayfana girince yandaki silahlari karsidaki gorsun mu gormesin mi galiba Smile baskada bise olamaz : )
(04-14-2010 03:15 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]
(04-14-2010 03:13 PM)BoranCan-Guard Yazılan: [ -> ]Recruitment: OPEN (Change Status) Olabilirmi acaba ?
Nickname: k0midin
Clan Name:
Clan Tag:
Clan Rank:
Region: Turkey
Recruitment: OPEN (Change Status)
Premium: GOLD
Level: 47
Kill Ratio: 1.35
Kills: 15380
Deaths: 11394
Last Login:
Account Status: Active
May Join Clan: Yes
Bunlar var Clans Beta k0midinde
bunlardan birimi acaba _
bu Kendi Clan Profilin ama Recruitment: OPEN (Change Status) bunu bende anlamadim sey heralde sayfana girince yandaki silahlari karsidaki gorsun mu gormesin mi galiba Smile baskada bise olamaz : )

Dediğin yerden olur gibime geliyor. Ama sitede bi bozukluk var hata vermeye başladı. Url ' yi yanlış yazdınız falan birşeyler diyor. Big Grin Linke tıkladıgında sıte kodları ekrana gelıyor falan fılan Big Grin En kısa zamanda duzeltırler umarım.
hadi hayırlısı ops sistemi daha güzeldi görünüş açısından ama Big Grin
Öncelikle yeni gelen BETA sürümde yeni clan kurma şansınız yok arkadaşlar.Sadece daha önce kayıtlı olan clanların leader leri kurma şansına sahip.Onu da opstaki 'clan' kısmına girdiklerinde otomatik olarak görebilirler.Sadece leader oyunculara yollanmış bir clan kurma butonu mevcut.Ama kötü haber maksimum 20 oyuncu alınabiliyor şu an için; ve beta süresince maç yapabilme şansınız da olmadığından sayının artması süerece bağlı gözüküyor.Şu an için bildiklerimiz ve yapabileceklerimiz bundan ibaret...
(04-14-2010 04:09 PM)bariberto Yazılan: [ -> ]Öncelikle yeni gelen BETA sürümde yeni clan kurma şansınız yok arkadaşlar.Sadece daha önce kayıtlı olan clanların leader leri kurma şansına sahip.Onu da opstaki 'clan' kısmına girdiklerinde otomatik olarak görebilirler.Sadece leader oyunculara yollanmış bir clan kurma butonu mevcut.Ama kötü haber maksimum 20 oyuncu alınabiliyor şu an için; ve beta süresince maç yapabilme şansınız da olmadığından sayının artması süerece bağlı gözüküyor.Şu an için bildiklerimiz ve yapabileceklerimiz bundan ibaret...

Barış abi akıldaki soruları fazlasıyla cevapladı =) victory.gif
Site kendi kodlarını verir oldu ikidir böyle artık kendi profilimede giremiyorum.

[Resim: kodhatas.png]
kötü olmuş ya Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler