Sitedeki kodlama hatasından dolayı kendi profilinizi görmede zorluk çekebilirsiniz.
K2 ilk olarak sistem kodlamasını denemek için beta modunu yaptı. Daha sonra sistemin ilerleyişine göre sistemdeki hatalar giderilip clan maçları vs. olacaktır.
Aşağıdaki resimde WuF clanından bir görünüm. Öneriler bölümüde bulunmaktadır önerilerinizi yazabilirsiniz. Ama su an sorular sayfasında da hata var
![[Resim: wufvs.png]](http://img651.imageshack.us/img651/1504/wufvs.png)
Register açıldımı onu anlayamadım yav

(04-14-2010 02:39 PM)Restart Yazılan: [ -> ]Register açıldımı onu anlayamadım yav 
Register bir nevi gelmedi sadece eskiden clan lideri olan kişiler clanlarını açabiliyorlar.
Bu kötü oldu clan kapasıtesi ilk basta 10 kişi ıle baslayacak mac yaptıkca bu sayı artacak
Register geldıgınde sanırsam clan kurmak ıcın regıster alınmayacak ama clanın logosu için g1' den eşya almak zorunlu olacak galiba =)
Çok saol 1 saatir bunun cevabını arıyodum
Şu an bizde klan oluşturmaya çalışıyoruz fakat hata veriyor acaba aşırı yoğunluktan dolayımı.
(04-14-2010 02:43 PM)Restart Yazılan: [ -> ]Çok saol 1 saatir bunun cevabını arıyodum

(04-14-2010 02:44 PM)Spilos Yazılan: [ -> ]Şu an bizde klan oluşturmaya çalışıyoruz fakat hata veriyor acaba aşırı yoğunluktan dolayımı.
Sanmıyorum ki yoğunluktan beta oldugu için sitede bir sorun var kodlama hatası verıyor.Birde tarayıcıda sorun olabilir. Ben Safari 4 den girebiliyorum anca bi tek onda hata vermıyor.
Safari 4 link :
http://www.apple.com/safari/
clan nasil kurcaz biri yardim ederse ?
Ya bende masteridim ve kurmak istiyorum belki gelmiştir clan kurma aleti ama nerden bakılacak bilmiyorum biri link veya resim koyabılırmı ?
(04-14-2010 03:05 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]clan nasil kurcaz biri yardim ederse ?
Ancak lidersen kurabılırsın. Eğer eskiden lider isen kendi profiline bak falan iyice kurcala. Tahminimce orada birşeylerle karsılasırsın.
Recruitment: OPEN (Change Status) Olabilirmi acaba ?
Nickname: k0midin
Clan Name:
Clan Tag:
Clan Rank:
Region: Turkey
Recruitment: OPEN (Change Status)
Premium: GOLD
Level: 47
Kill Ratio: 1.35
Kills: 15380
Deaths: 11394
Last Login: