04-14-2010, 08:57 PM
(04-14-2010 12:48 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ](04-14-2010 12:43 PM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ](04-14-2010 11:06 AM)TRmilitary Yazılan: [ -> ](04-14-2010 10:18 AM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]içimizde yaşıyoruz sevdiğimiz partiyi yansıtmamaya çalışıyoruz
Oooo bizim Turancı finoda burdaymış . Sen imzanı kaldır önce . Millete hiç osmanlı akımı turancılık deme sökmez . Yetkililer imzayla ilgilenirse mutlu olucam .
Cahillik işte yapacak birşey yok senin gibi küçük yaşta beyninizi yıkayanlara yazıklar olsun senin görüşün belli rusya komanistliği
turancılık:
Dünyada bütün Türklerin tek çatı altında birleştirilmesini hedef alan "Türkbirlikçilik" anlamını taşır
hedef TURAN
Sonuna Kadar Katılıyorum Sana Bütün TÜRK'lerin Tek Çatı Altında Birşeşmesi Gerekir Zaten Dediğin Gibi :
HEDEF TURAN REHBER KURAN..
Ayrıca TRmilitary Söylediğin Kelime Çok Yanlış Turancı Fino Lafını Bir Aşağılayıcı Söz Buluyorum Değişmeni Tavsiye Ederim Aklın Gider Sonra Demedi Deme Büyük Laf Etme...Sonra O Lafı Yemek Zorunda Kalma
Turancılık tüm Ural-Altay kavimlerinin birliğini savunan siyasi görüş. Finliler, Macarlar, Estonlar, Rusya içindeki Fin-Ugor kavimleri, Tunguzlar; Moğollar ve Türklerin bir araya getirilmesi olarak ortaya çıkmıştır.
Tarih öğrencisiydim ama bırakdım yani senin lafınla ' Cahillik işte yapacak birşey yok '
))Rusya kominist liği diye bir şey yoktur dünya üzerinde 2 türk komünizm vardır
1 - Halkcı Komünizm
2 - Anarşist Komünizm
Anarşist Komünizm i fazla göremezsin onun için komünizm dünya dilinde tüm dünyanın komünizm idir devlet devlet ayrılamaz sadece yaşayış biçim fark ları vardır şöyle anlatim Müslümanlığın Mezhep leri gibi anlıya bilrsin yaşayış biçimi için Müslüman lığı değiştiremediğine göre Komünizm ide değiştiremezsin
mvpro0 Uğur ...