(04-13-2010 08:19 PM)UnderWater Yazılan: [ -> ]xxx P.k.k'lı odadan Atın Derim Ben !
-Benim Vatanımı Bozmaya Çalışan Kişileri Odamda Barındırmam. !
Sen şu anda onlara
' -Benim Vatanımı Bozmaya Çalışan Kişileri Odamda Barındırmam. ! '
diyorsun fakat ben solcuyum sağcıları sevmezmiyim severim kardeşim gibi bildiğim zor günümde yanımda olan sağcı arkadaşlarımda var fakat sen onlara Benim Vatanımı Bozmaya Çalışan diyorsun ama belkide başkasına görede biz vatanı bölüyoruz milletin düşüncesi bu empati kur biraz...
Hmm sanırım söyle ir yanlış anlaşılma oluyor şuan için. Oyun esnasında zaten kimse siyasi görüşünü ortaya koymuyor. Ben olası bir durumdan söz ediyorum. Böyle bir durumda yasal yol en sağlamıdır. Forumdan banlamak çözüm deildir.
Arkadaşlar düşünceleriniz çok güzel.Laz,alevi,kürt vs ayrımı yapmam bana, aileme,sevdiklerime ve milletime zarar vermedikçe benim gözümde, başımın üstünde yerleri vardır ve zaten de ben siyasiden anlamam,sevmem o yüzden de yapmam öyle birşey.
Bu PKK konusuna açıkcası sıcak bakmıyorum çünkü; bizim abilerimizi,şehitlerimizi vurup acımasızca,vicdanları sızlamadan vurup öldürdüler ne yazık ki. Bi' o kadar anayı, babayı, kardeşlerini, çocuklarını ağlattılar yıllardır. O lobbyde ve yahut odalarda PKK'ya karşı slogan yaptıklarında, onları koruduklarında benim içim öyle bi' yanıyor ki bunu anlatamam. Düşünsenize bi gün sizde gideceksiniz askere belki sizde PKK tarafından şehit olacaksınız, belki çocuğunuz olacak..Bunlar için PKK'ya karşı gereken özeni göstermiyorsak çok yazık bize. O kadar MEHMETCİK gözlerini kırpmadan bizim için şehit oldular, bunları biliyorsunuz zaten. Hala da o sloganları yapanlara karşı gereken özeni göstermiyorsak ayıp bize.Benim fikrim bu, her kim olursa olsun benim olduğum odada, benim olduğum herhangi bir yerde PKK'ya karşı slogan atıyorsa ona gereken cevabı yapıştırır ve oyunu zehir etmek için elimden geleni yaparım.
***'ya karşı değilde *** Lehine slogan atanı desen daha düzgün bir cümle olur sanırım ?
Ama Turgay bu konuyu sana bırakıyorum.Sen açtın nasıl olsa

PKK sloganı atan adamı kicklemek bir şey kazandırmaz bunu demek istiyorum. Öyle bir durumda zaten suç duyurusunda bulunmanız yeterli.
Nerede olursa olsun oyun dahi her yerden dışlanmalı böyle insanlar, kişiliksizler.
(04-13-2010 10:28 PM)Black Yazılan: [ -> ]***'ya karşı değilde *** Lehine slogan atanı desen daha düzgün bir cümle olur sanırım ?
Ama Turgay bu konuyu sana bırakıyorum.Sen açtın nasıl olsa 
Aslında eski türkçemizde zıt kelimedir ikiside

) karşı : bir birinden zıt Leh : ise birleştirmek demektir fakat zamanıyla dilimizde yuvarlanakar Lehi olmuştur vede Lehi ise zıt anlamını almıştır yani değiştirilcek bir konu söz konusu değildir Teşekkürler ...

Çok doğru ve güzel bir konu açmışsın haklısında.!
Beyler Turgayında dediği gibi bunlara dikkat edelim lütfen.
Bende diyorumki dışlayamazsın. Sen odandan atarsın başka odaya gider. Damarına çok basarsan örgütlenir oda kurar dostlarıyla bu sefer ordan atamazsın. Ben böyle bir örgütlenme istemiyorum oyunda. Hacker'a küfür etmek gibi bir şey. Birisi hack açarsa küfür etmek yerine rapor etmelisin. Banlanır banlanmaz ama yapabilceğin en iyi şey rapor etmektir.
(04-13-2010 10:34 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bende diyorumki dışlayamazsın. Sen odandan atarsın başka odaya gider. Damarına çok basarsan örgütlenir oda kurar dostlarıyla bu sefer ordan atamazsın. Ben böyle bir örgütlenme istemiyorum oyunda. Hacker'a küfür etmek gibi bir şey. Birisi hack açarsa küfür etmek yerine rapor etmelisin. Banlanır banlanmaz ama yapabilceğin en iyi şey rapor etmektir.
Katılıyorum ...
Turgayım şu senin sınav tam olarak bitsin oyuna ve forumuna geri dönde çok zor ama senin için GamersFirst ü seni GameMaster yapmak için ticket atalım aslında eğerki Turkiye Sunucusu'nu biliyorlarsa yaparlar ama zor bir ihtimal

)))
Arkadaşlar %1 bir ihtimal olduğunu biliyorum burda vurgulamak istediğim bize GM (GameMaster) lardan daha fazla ilgilenip olaylara objektif bakıyor her konunda arkandayım turgayım yanlış bir karar vermiceğini biliyorum (biliyoruz)

)