Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Evet arkadaşlar oyunculara hack programı temin eden böyle kişilerin hacklerden farkı varmıdır yokmudur sizlere soruyorum????
![[Resim: 1712.jpg]](http://i1004.hizliresim.com/2010/4/7/1712.jpg)
![[Resim: 1731.jpg]](http://i1004.hizliresim.com/2010/4/7/1731.jpg)
hemde forumda Admin!!!
peki ne olucak şimdi ;? yani bukadar yazışmalar bukadar anlatımlar boşamı gitti yani şimdi ?
Burada herşey acık deyil.
Samet abinin demek istedigi sen hack istemişsin oda yardım etmiş, sende kullanamamışsın/calıştıramamışsın..
Bu bi'şeyin kanıtı deyil; fakat belkide hackerdır.

bu konu ile ilgili açıklama yapılacaktır.
Bu konuda WTR Ekibi olarak tartıştık. Yeterli kanıt olmadığından, vede konu güncelliğini kaybettikten sonra tekrardan konunun nüksetmesi sebebiyle bir yaptırımda bulunmayacağız. Lakin gene forum sakinlerininde bu konuda fikiri bizim için önemlidir. Bu sebeble konuyu tekrardan açıyorum.
Evet geçerli açıklama turgay kardeşimizden gelmiştir.Herkeze başarılar..
Samet abinin asla böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum lakin kendisi bu oyunda en sevdiğim,saydığım abilerimdendir.Ona güvenim sonsuzdur yeri gelir kendimden çok ona güvenirim.Kim neye inanmak isterse inansın.
(04-07-2010 10:06 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bu konuda WTR Ekibi olarak tartıştık. Yeterli kanıt olmadığından, vede konu güncelliğini kaybettikten sonra tekrardan konunun nüksetmesi sebebiyle bir yaptırımda bulunmayacağız. Lakin gene forum sakinlerininde bu konuda fikiri bizim için önemlidir. Bu sebeble konuyu tekrardan açıyorum.
Tarafsız açıdan bakmak gerekirse bu konunun bence güncel olup olmaması önemli değil. ( Lakin konu hassas bir konu '' HACK '' konusu facebook yada diğer sosyal paylasım organlarından çevresındekı ınsanlara hack dagıttıgını soylemesı WarRockTr' de co-admin olan Samet'in büyük bir kusuru... Bu konuda sızın gıbı dusunmuyorum. Ama şu ihtimalde var o Facebook'taki kişi Samet mi ? Malumunuz facebookta istediğin ad ve resimde hesap acabılırsın. O yuzden yetersız kanıt konusunda hemfikirim. Yani bu Samet'e komplo olabilir.Ama ordaki Halil lazkoçyalı Halil abi ise dediklerinin dogruluk payınıda dusunmek gerekır.
Evet arkadaşlar bu konuyu buraya taşıyan kişiler bayağı bi ince eleyip sık dokumuşlar sametle bi alıp veremedikleri var galiba benim görüşüm bu. bide şunu eklemeden geçemiyeceğim bu konuyu açan arkadaşlara soruyorum neden herkese küfür edip duruyonuz merak ediyorum acaba sametle tartıştığınız içinmi bu konuyu buralara kadar taşıdınız milladi takvim geldi sizin açtınız konu milladdan önce konuşulmuş kapanmış bir olaydır adam karalarken insan ilk kendine bakmalı aynaya bak kendini görderler gerçeği yansıtır ama aynada sadece dışını görürsün içini göremiyeceğin için pek gerçeği yansıtmaz saygılarımla...
Anladığım Kadarı İle.Kendini Deşifre Etmemeye Çalışan Kişinin Sarfettiği Sözlerden SametKara'nın Kuyusunu Kazmak İstediği Belli.Ve Tahminim.Bu Kişiler Hack Bulmuşlar Yapamamışlar Ve Yine Bu Kişiler SametKara'dan Hack İstemişler SametKara'da Hacki Bulmuş Vermiş.Anladığım Olay Bu...Tamamen Suçsuzluğuna İnanıyorum Yani...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8