Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samet KARA Gerçeği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(04-07-2010 11:13 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]SADECE SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM.HALİL ABI HACK KULLANINCA TURGAY HEMEN MASTER PLANET CLANI HACKERDIR DIE BAGIRIYOR.ELİEAEGANIN HACK KULLANDIGI ORTAYA CIKIYOR VE CLANDA 1 HAFTA DURUYOR HIC WUF CLANI HACKER CLANDIR DEMIYOR BIDE CLANDA CHAIRMANDIR.SONRA TARAFSIZMIS.BURDA WUFU KARALAMAK ICIN SOYLEMEDIM WUF CLANINI SEVERIM AMA SUNU SOYLUYUM HERKES BIRBIRINE YALAKLANMAK ICIN BISEYLER PESINDE...BIRAZCIK DUSURT DAVRANIN

%100 katılıyorum...
burada halil kadar samet abide suçlu durumdadır böyle bir durumda herhangi bir üyemiz yada üyeler kesinlikle uzaklaştırma alırlardı bu olay bence bir yaptırım bir ceza yada uyarı olarak karşılanmalı yoksa üyelerin çoğu ya da bazıları şüphe duyacak rahatsız hissedeceklerdir benim görüşüm budur arkadaşlar.. misal biz nasıl sert konuşunca felan uyarı alıyoruz böyle bir durumu cezasız bırakmak aşırı saçmaya kaçar çünkü kurallar gereyince bir konuda sert konuşmak bile uyarı sebebi olarak geçmektedir hack dağıtmak gibi bir durum nasıl es geçiliyor
HA SUNUDA SOYLUYUM CO-ADMINLIK MI NE HALTSA O ALINSA NOLCAK SANKI BISEY MI KAZANDIRIYOR SANKI BOS ISLER BUNLAR SADECE BIRILERINE YALAKLANMAK ICIN YARAR
ilk öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bakın eyer hala bu arkadaşı savunanlar var ise ben sadece haretler içersinde bakarım adamın hck yapması mı veya hck dağıtmasımı önemli sizin için arkadaşlar hck acan veya hck dağıtan aynı şeydir eyer bu şekilde arkadaşları teşfik ediyor ise aynı durma düşmesi demekdir ama hala siz samet karayı savunuyorsanzı helal olsunderim adam birde adim dikatiniz çekirim. lütfen arkadaşlar bir birimizi kandırmayalım bu işe iyicene bakalım ince elemeye gerek yok adam kanıt yollamıs ve hck dağıtmış illa sizin için oyundamı hck açması gerekiyor ?? yapamyın arkadaşlar gurulu insan bunu yapmaz asıl türk insanı neyapar nede teşvik eder halla utanmadan cıkıp yazıyorsa birşey diyemiycem

SametKARA

Ben Neymişim Yazın Yazın Bitmiyor Yazmaya Devam Susmayın Sakın Hep Yazın
(04-07-2010 11:18 PM)sayanora Yazılan: [ -> ]ilk öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bakın eyer hala bu arkadaşı savunanlar var ise ben sadece haretler içersinde bakarım adamın hck yapması mı veya hck dağıtmasımı önemli sizin için arkadaşlar hck acan veya hck dağıtan aynı şeydir eyer bu şekilde arkadaşları teşfik ediyor ise aynı durma düşmesi demekdir ama hala siz samet karayı savunuyorsanzı helal olsunderim adam birde adim dikatiniz çekirim. lütfen arkadaşlar bir birimizi kandırmayalım bu işe iyicene bakalım ince elemeye gerek yok adam kanıt yollamıs ve hck dağıtmış illa sizin için oyundamı hck açması gerekiyor ?? yapamyın arkadaşlar gurulu insan bunu yapmaz asıl türk insanı neyapar nede teşvik eder halla utanmadan cıkıp yazıyorsa birşey diyemiycem

resimlerde açıklık var bence ayrıyetten hack dağıtılıp hack kullanılması mesele değil adı geçmesi bile mesele bence samet dediyse dağıtmıştır kardeşim samete sesleniyoruz burdan günceli varsa download bölümüne koyda paylaşsın millet Smile) hack'e en çok küfür edenlerden birisi benim bol bol hack küfür ss var ama yinede hep bize hack diyorlar adamlar kanıtlı hack muhabbeti yapıyorlar.... Smile))
(04-07-2010 11:07 PM)Barış Yazılan: [ -> ]Varsa bir derdi tasası olan gelsin ts ye.
cevap yazmamak için çok tuttum kendimi ama buraya kadarmış

Moderatör olduğunuzu unutup, tehit etmeyin kimseyi.

O clandaydım, fakat bu lazkocy4li halil abi hack olmuş olsaydı her oyunu iyi olurdu.Karşısındaki adamı bile vurmakta zorlanan bir kişi.Şimdi burada çoğu kişi o adama laf diyor yaşıtı gibi, peki hiç düşündünüz mü acaba bu adam hackten anlasa bu SS i koyarmıydı foruma?

Hackten nefret ederim. hadi ilk ama kullanmış yine de suçlu diyorsunuz, bunları diyecek olan kişiler hayatlarında hiç mi "hack nedir, nasıl bi şeydir, merak ettim bi bakıyım" gibisine kullanmamışmıdır? ben bi forumda bysystemm yani oyun moderatörü olan sadığı "çok eskiden hack kullandım banlandım, sonrada böyle oldum" gibisine yorum atmıştığını gördüm ve normal karşılıyorum. Herkes kullanmıştır bu hack denen meleti, herkes ne olduguna bakmıştır, şeytana uymuştur.Halil abinin yaptığı hata fakat bu kadar üstüne gelinmesi hiç normal değil arkadaşlar. bakın yaptığından kendide pişman. halil abiyi en fazla 3-4 aydır tanıyorum diyebilirim, sameti bayadır tanıyorum ikisinide severim ama şuanda ikisi de hatalı sadece biri değil, İKİSİDE! Bu oyun diye geçmeyin elinizi vicdanınıza koyun biraz, öyle düşünün arkadaşlar..
(04-07-2010 11:21 PM)oguzh@n Yazılan: [ -> ]
(04-07-2010 11:18 PM)sayanora Yazılan: [ -> ]ilk öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar bakın eyer hala bu arkadaşı savunanlar var ise ben sadece haretler içersinde bakarım adamın hck yapması mı veya hck dağıtmasımı önemli sizin için arkadaşlar hck acan veya hck dağıtan aynı şeydir eyer bu şekilde arkadaşları teşfik ediyor ise aynı durma düşmesi demekdir ama hala siz samet karayı savunuyorsanzı helal olsunderim adam birde adim dikatiniz çekirim. lütfen arkadaşlar bir birimizi kandırmayalım bu işe iyicene bakalım ince elemeye gerek yok adam kanıt yollamıs ve hck dağıtmış illa sizin için oyundamı hck açması gerekiyor ?? yapamyın arkadaşlar gurulu insan bunu yapmaz asıl türk insanı neyapar nede teşvik eder halla utanmadan cıkıp yazıyorsa birşey diyemiycem

resimlerde açıklık var bence ayrıyetten hack dağıtılıp hack kullanılması mesele değil adı geçmesi bile mesele bence samet dediyse dağıtmıştır kardeşim samete sesleniyoruz burdan günceli varsa download bölümüne koyda paylaşsın millet Smile) hack'e en çok küfür edenlerden birisi benim bol bol hack küfür ss var ama yinede hep bize hack diyorlar adamlar kanıtlı hack muhabbeti yapıyorlar.... Smile))

Warrocktr yöneticileri gerekeni yapıcaktır inş.
(04-07-2010 11:21 PM)oguzh@n Yazılan: [ -> ]

ama eminimki başkası olsa idi kesin banlanırdı hala admin diye burad duruyorsa yazıklar olsun derim hck dağıtmış omzan şudur mesele bu hck de açmışdır oguzhan arkadaşım
BİDE SUNU SOYLUYUM.HALIL ABI EGER HACK SS DEN BASKA HACK KULLANSAYDI OYUNLARDA BELLI OLURDU ZATEN NASIL OYNADIGI BELLI DEGIL MI ZATEN HACK OLUP OLMADIGI
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler