Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SAKİN OLALIM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar başka serverlerden gelen yabancıların tahriklerine kapılmayın lütfen herkes kendi ülkesinin seviyesini gösteriyo biz osmanlı torunuysak bu tür tahriklere kapılmayalım kim ne ekerse onu biçer sen Türksün korkut ürksün bak birdaha geliyomuBig Grin
Aslında ben bu olaylara hiçbir anlam veremiyorum. Sad Yani neden böyle davranıyoruz ki? Yüce Türklüğümüzün getirisi bu olmamalı! Madem bu kadar çok seviyorsunuz özünüzü,Türklüğünüzü: Öyleyse,lütfen daha sağduyulu davranarak bir TÜRK nasıl olunuyormuş,onu gösterin! Hem bu şekilde polemiklere girmek bizlere hiçbir şey kazandıramayacağı gibi götüreceğini düşünmekteyim.Biraz sağduyu ve empati her şeyin olurunda ilerlemesine ön ayak olacaktır kanaatindeyim..
Turhan abiye gönülden katılıyorum ; Her ne olursa olsun kendimizden ödün vermemeliyiz..Ne bir yabancı bizim server'ımıza geldiğinde , nede bizler yabancıların bulunduğu server'lara gittiğimizde...Asla kendimizden , klanımızdan öden vermemeliyiz ve en önemlisi ülkemiz adına !
http://www.izlesene.com/video/muzik-cedd...rsi/965851

biz türkleri yabancılar çekemedikleri için çirkin sözlerde bulunuyolar arkadaşlar işte tek farkımız bizim bu dinleyin yukarda gönderdiğim linkten marşımızı koltuklarınız kabarsın biz bu vatanı kolay almadık bunlarda bunun farkında ve bizi çekemiyorlar az sükün olun efendiliğinizi ve kim olduğunuzu unutmayın saygılarımla..
evet çok taktık biz bu işe beyler 3-5 çocuk için ortalığı birbirine kattınız bırakın ya zaten yakında giderler ... anlam veremiyorum 3-5 yabancı alttan küfür etti diye yok böyle yok şöyle...
Hiçbir kafire hor gözle bakmayın. Müslüman olarak ölmesi umulur çünkü.
Alıntı:Arkadaşlar başka serverlerden gelen yabancıların tahriklerine kapılmayın lütfen herkes kendi ülkesinin seviyesini gösteriyo biz osmanlı torunuysak bu tür tahriklere kapılmayalım kim ne ekerse onu biçer sen Türksün korkut ürksün bak birdaha geliyomu

aynen katılıyorum okeyyy
aynen gaza gelmeyin Big Grin
küfür etmek sağa sola sataşmak laf atmak serseri zibidi işidir. ama asıl büyüklük sessiz kalıp büyüklüğü göstermektir. zaten cevap alamadıkları zaman bu insana en ağır cevaptır. oturaklılığımızı vak'arımızı gösterelim kim olduğumuzu hangi ceddin torunları olduğumuzu oyunumuzla gösterelim saygılar..
(04-03-2010 12:25 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar başka serverlerden gelen yabancıların tahriklerine kapılmayın lütfen herkes kendi ülkesinin seviyesini gösteriyo biz osmanlı torunuysak bu tür tahriklere kapılmayalım kim ne ekerse onu biçer sen Türksün korkut ürksün bak birdaha geliyomuBig Grin

Hehe.. Smile Tuttum bunu... Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler