Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: SAKİN OLALIM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yerimizi bilelim arkadaşlar.

Onların hiç biri kendileriyle kıyaslayamazlar bizi. Wink
(04-03-2010 12:29 AM)slapdash Yazılan: [ -> ]Aslında ben bu olaylara hiçbir anlam veremiyorum. Sad Yani neden böyle davranıyoruz ki? Yüce Türklüğümüzün getirisi bu olmamalı! Madem bu kadar çok seviyorsunuz özünüzü,Türklüğünüzü: Öyleyse,lütfen daha sağduyulu davranarak bir TÜRK nasıl olunuyormuş,onu gösterin! Hem bu şekilde polemiklere girmek bizlere hiçbir şey kazandıramayacağı gibi götüreceğini düşünmekteyim.Biraz sağduyu ve empati her şeyin olurunda ilerlemesine ön ayak olacaktır kanaatindeyim..

Çok haklısın
alman serverlarında hep birinci oluyorum ben Big Grin
(04-03-2010 12:29 AM)slapdash Yazılan: [ -> ]Aslında ben bu olaylara hiçbir anlam veremiyorum. Sad Yani neden böyle davranıyoruz ki? Yüce Türklüğümüzün getirisi bu olmamalı! Madem bu kadar çok seviyorsunuz özünüzü,Türklüğünüzü: Öyleyse,lütfen daha sağduyulu davranarak bir TÜRK nasıl olunuyormuş,onu gösterin! Hem bu şekilde polemiklere girmek bizlere hiçbir şey kazandıramayacağı gibi götüreceğini düşünmekteyim.Biraz sağduyu ve empati her şeyin olurunda ilerlemesine ön ayak olacaktır kanaatindeyim..

abiciğim adam bize küfrediyo tamam küfreder hakaret eder ama türk milletine komple bi küfür olunca insan ister istemez deli oluo
katılıyorum cok doğru söylüyorsunuz.
(04-03-2010 12:25 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar başka serverlerden gelen yabancıların tahriklerine kapılmayın lütfen herkes kendi ülkesinin seviyesini gösteriyo biz osmanlı torunuysak bu tür tahriklere kapılmayalım kim ne ekerse onu biçer sen Türksün korkut ürksün bak birdaha geliyomuBig Grin

Katılıyorum Büyüklüğümüzü görsünler Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler