04-03-2010, 03:02 AM
Sayfalar: 1 2
04-03-2010, 09:07 AM
(04-03-2010 12:29 AM)slapdash Yazılan: [ -> ]Aslında ben bu olaylara hiçbir anlam veremiyorum.Yani neden böyle davranıyoruz ki? Yüce Türklüğümüzün getirisi bu olmamalı! Madem bu kadar çok seviyorsunuz özünüzü,Türklüğünüzü: Öyleyse,lütfen daha sağduyulu davranarak bir TÜRK nasıl olunuyormuş,onu gösterin! Hem bu şekilde polemiklere girmek bizlere hiçbir şey kazandıramayacağı gibi götüreceğini düşünmekteyim.Biraz sağduyu ve empati her şeyin olurunda ilerlemesine ön ayak olacaktır kanaatindeyim..
Çok haklısın
04-03-2010, 10:04 AM
alman serverlarında hep birinci oluyorum ben 

04-03-2010, 10:13 AM
(04-03-2010 12:29 AM)slapdash Yazılan: [ -> ]Aslında ben bu olaylara hiçbir anlam veremiyorum.Yani neden böyle davranıyoruz ki? Yüce Türklüğümüzün getirisi bu olmamalı! Madem bu kadar çok seviyorsunuz özünüzü,Türklüğünüzü: Öyleyse,lütfen daha sağduyulu davranarak bir TÜRK nasıl olunuyormuş,onu gösterin! Hem bu şekilde polemiklere girmek bizlere hiçbir şey kazandıramayacağı gibi götüreceğini düşünmekteyim.Biraz sağduyu ve empati her şeyin olurunda ilerlemesine ön ayak olacaktır kanaatindeyim..
abiciğim adam bize küfrediyo tamam küfreder hakaret eder ama türk milletine komple bi küfür olunca insan ister istemez deli oluo
04-03-2010, 10:48 AM
katılıyorum cok doğru söylüyorsunuz.
04-03-2010, 03:03 PM
(04-03-2010 12:25 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar başka serverlerden gelen yabancıların tahriklerine kapılmayın lütfen herkes kendi ülkesinin seviyesini gösteriyo biz osmanlı torunuysak bu tür tahriklere kapılmayalım kim ne ekerse onu biçer sen Türksün korkut ürksün bak birdaha geliyomu
Katılıyorum Büyüklüğümüzü görsünler

Sayfalar: 1 2

Yani neden böyle davranıyoruz ki? Yüce Türklüğümüzün getirisi bu olmamalı! Madem bu kadar çok seviyorsunuz özünüzü,Türklüğünüzü: Öyleyse,lütfen daha sağduyulu davranarak bir TÜRK nasıl olunuyormuş,onu gösterin! Hem bu şekilde polemiklere girmek bizlere hiçbir şey kazandıramayacağı gibi götüreceğini düşünmekteyim.Biraz sağduyu ve empati her şeyin olurunda ilerlemesine