hayır oyuna net olarak giriyorum üstüne 2-3 bölümde oynuyorum sonra ne oluyorsa oluyor çık tuşuna bastığımda pc donuyor ctrl+alt+delete yapıyorum işlemi sonlandırıyorum tekrar oyuna giriyorum aynı şeyi tekrarlıyor?
Sorum yazılımsal olmalı. Donanımda bir pürüz yok.
sana kesim çözüm söylüyorum 1. warrocku komple sil ve tekrar yükle
2. ram ini 1 gb yap kesinlikle sorun yaşamayacaksın SAYGILAR
dediklerimi yaparsan buraya yaptıktan sonra sonuçlarını yaz yada özel mesaj at bana sonuç ne oldu bilmek isterim ok
(04-01-2010 10:56 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]sana kesim çözüm söylüyorum 1. warrocku komple sil ve tekrar yükle
2. ram ini 1 gb yap kesinlikle sorun yaşamayacaksın SAYGILAR
dediklerimi yaparsan buraya yaptıktan sonra sonuçlarını yaz yada özel mesaj at bana sonuç ne oldu bilmek isterim ok
Bence RaM ile alakası yok Wr o kadar kadar ram tabi .
ben oyunu rahat oynaması açısından söyldim 512 düşük bence wr ye göre ayrıca warrocku silip kursa düzelir yine düzelmiyosa yazılımsal olabilir. ama sadece wr oynarken mi yapıyo çok ilginç
Arkadaşlar şimdi baktım m2 ye giriyorum yine biraz oynuyorum çıkış tuşuna falan basıyorum karakter hareket ediyor skiller falanda çalışıyor ama milletin yazdığını göremiyorum yani sorun sadece warrockta değil!
kardeş ekran kartını bi çıkar tak ramlarini falan sonrada formatı ver gitsin ekran kartı gibi geldi bana driverlerini falan güncelle aygıt yöneticinden bak sorun varmı en son çare format derim ben kesin çözüm
kaç kere format attırdım ama gene aynı sorun patlak veriyor.Kesin çözüm pc yi değiştirmek