Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkadaşlar Bir Yardım Lütfen!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Herkese merhaba!Ben bu foruma yeni kaydoldum.Bir tane sorunum var!WarRocK'a giriyorum,birkaç bölüm oynuyorum ya oyun bitiminde ya da odadan çıkarken çık tuşuna basınca bilgisayarım donuyor!Nedenini hala çözemedim.Birkaç arkadaşta da bu sorun ortaya çıkmış.Lobide çözüm arıyorlardı.Bende bu siteye güvendiğim için buraya başvurdum.İşte bilgisayarımın özellikleri:

Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz 2.79Ghz,512 mb ram

Microsoft Windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 2

Şimdiden yardımlarınızı bekliyorum!
Bu patch sorunlu galiba yukarısıda simsiyah çıldırdı oyun iyiden iyiye
yukarısının simsiyah olmasının sebebi şuanda event olmaması sergen Big Grin
(04-01-2010 05:46 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]yukarısının simsiyah olmasının sebebi şuanda event olmaması sergen Big Grin

Ne alaka olm event olmadığı zamanda uzuyordu ora Angry
sistem uyumlulugu tam olmayabilir yani pc'deki parçalar birbirini desteklemezse daha çok sorun yaşarsın genede iyi bilen biri vardır mutlaka bekle sana cevap yazar inşallah... Big Grin
(04-01-2010 05:51 PM)Sergen Dikel Yazılan: [ -> ]
(04-01-2010 05:46 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]yukarısının simsiyah olmasının sebebi şuanda event olmaması sergen Big Grin

sergen ezik misin hiç mi görmedin orayı siyah Big Grin büyük event olmadığı zaman atıyorum kış eventi felan gibi olmadığı zaman boştur orası her zaman böyledir bu Big Grin
(04-01-2010 06:04 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]
(04-01-2010 05:51 PM)Sergen Dikel Yazılan: [ -> ]

sergen ezik misin hiç mi görmedin orayı siyah Big Grin büyük event olmadığı zaman atıyorum kış eventi felan gibi olmadığı zaman boştur orası her zaman böyledir bu Big Grin

Ben niye hatırlamıyorum olm ben oynarken hepmi event oluyor zuhaha Tongue
(04-01-2010 05:22 PM)ReQuESTTt Yazılan: [ -> ]Herkese merhaba!Ben bu foruma yeni kaydoldum.Bir tane sorunum var!WarRocK'a giriyorum,birkaç bölüm oynuyorum ya oyun bitiminde ya da odadan çıkarken çık tuşuna basınca bilgisayarım donuyor!Nedenini hala çözemedim.Birkaç arkadaşta da bu sorun ortaya çıkmış.Lobide çözüm arıyorlardı.Bende bu siteye güvendiğim için buraya başvurdum.İşte bilgisayarımın özellikleri:

Arkadasım aynı sorun bendede vardioyunu sildim ve yeniden yüklediğimde sorun kalktı umarım düzelir..
(04-01-2010 05:22 PM)ReQuESTTt Yazılan: [ -> ]Herkese merhaba!Ben bu foruma yeni kaydoldum.Bir tane sorunum var!WarRocK'a giriyorum,birkaç bölüm oynuyorum ya oyun bitiminde ya da odadan çıkarken çık tuşuna basınca bilgisayarım donuyor!Nedenini hala çözemedim.Birkaç arkadaşta da bu sorun ortaya çıkmış.Lobide çözüm arıyorlardı.Bende bu siteye güvendiğim için buraya başvurdum.İşte bilgisayarımın özellikleri:

512 Mb ram kasma kesinlikle olucaktır Big Grin
(04-01-2010 06:22 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]

512 Mb ram kasma kesinlikle olucaktır Big Grin

Kasmaya bağlı bir sorun olduğunu düşünmüyorum arkadaşın pc si komple donuyor galiba sorunu biraz açsa anlıyacazda
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler