Arkadaşlar elinizden ne kadar gelir bilemem orasını ama oyundada küfür etmezseniz başkalarına örnek olursunuz ve oo kişi sizi hep oo şekilde tanır ben bu abiyi tanıyorum veya bu arkadaşı hiç duymadım bu adamdan küfür derler yani diğeceğim şu küfürle elinize ne geçiyor herkesin yorumunu bekliyorum..
Mesela Benim Arkamdan Konuşanlar Gibi Yok Samet Küfür Ediyor Falan Diye Duyuyorum Bu Arkadaşlar Çok Delikanlılar İse Gelsinler Yüzüme Söylesinler Samet Küfürbaz Diye...Ayrıca Arkamdan Konuşan Arkadaşlar Neden Ve Niye Küfür Ettiğimide Belirtsinler..
insanın ömrü ezanla namaz arasındadır doğarsın ezanın okunur ölürsün namazın kılınır yani 3 kuruşluk dünya ne sana kalır ne bana kalsaydı sultan süleymana kalırdı ki kalmamış gelin gerginlikleri önleyelim küfürleri engelliyelim birbirimize küfür etmeyelim arkadaşlar elimize ne geçiyor küfür edince kos koca bir hiç değermi bir oyun için bana göre değmez oyuna herkes stres atmaya giriyor ama çoğu kişiyi görüyorumki stres olup çıkıyor vay efendim nie lagsın bas küfürü vay efendim beni nerden gördün bas küfürü hiç değermi manevi değerleri ayaklar altına almaya senin anan yokmu bacın karın baban yokmu bir kavram var görüyorumki bana edene bende ederim et sende et ama karşındaki sana ediyorsa ondan farkın ne olacak soruyorum size arkadaşlar ozamanda dersinizki bende peygamber sabrı yokki zati olsaydı ermiş olurdun peygamberimiz bilem bir gün sinirlenmiş karşısındaki adam defol git demiş sebebide bir gün bir adam çıkmış efendimizin karşısına efendim ben bir günah işledim ne olur affedin peygamberimiz sormuş ne günah işledin demiş adam geçen gün bir kadın öldü ölsünü görünce dayanamadım o an şeytan aklımı çeldi ve kadına tecavuz ettim demiş efendimiz çok sinirlenmiş bu sözü duyunca ve adama yıkıl karşımdan birde benden af diliyosun bunun için demiş o an cebrail gelmiş ve ya muhammed sen gönüllerin sultanısın kendine gel demiş cebrail in bu sözünü duyan efendimiz adama dönmüş ve şunları söylemiş asıl sen beni affet sana bağırdığım ve kızdığım için artık fazla uzatmıyorum gerisini siz anlayın başka birşey demiyorum saygılarımla..
Küfürle tabiki ele birşey geçmez.. Aksine bazı şeyler kaybedilir...
Madem böle bir konu açıldı kırgınlığımı sizinle paylaşıyım.. Bugün her zamanki gibi WarrockTR Clanlar Birliği odasında oyun oynuyordum.. Çünkü neredeyse en rahat oyunun en güzel oyunun oynandığı oda bu clanlar birliğimizin odası haline gelmiş bulunmakta.. Herkez birbirini tanıyor, seviyor ve sayıyor.. Bu yüzdende hiç arada kötü kelimeler dolaşmıyor.. Bunu çıkartanlar olsa bile hemen gereken yapılıp ya durduruluyor ya da odadan uzaklaştırılıyor.. Bu alt yapının oluşması çok güzel bi durum..
Taki bugün oda da karşılaştığım duruma kadar.. Yine oyun oynuyoruz.. Karşı taraftaki bir arkadaşımla tabiri cahize hafif bir laf gebeliği yaptık.. Ve bunun arkasından karşı taraftaki arkadaşımdan küfür yedim.. Bu tabiki olabilir diyiceksiniz ama asıl önemli olan nokta şurası bu küfürü eden arkadaşımız bu forumun ADMİNLERİNDEN.. Evet işte bu konuya parmak basmak istiyorum.. Bu kadar güzel bir oluşumun altından böyle bir sıkıntı çıkması beni çok şaşırttı ve üzdü.. Burada ADMİN in ismini vermiyiceğim.. Zaten gerekli kişilerin bilgisi olduğuna inanıyorum.. Ve gerekenin yapılıcağını umuyorum..
Hepimiz için, oluşumun alt yapısı için önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya yazma gereği duydum...
küfürlerin çogu oyun içi lag ve konuşmalardan başlıyor. Sinir stres ve ölmenin açısı oyuncuları yıkıyor ve kendilerini kaybediyorlar

Ancak sakin olup diger ele baksalar daha iyi olcak

Zaten küfür edenler gerçek hayatta hiçbirşey olamamış bir başarı elde edememiş kişiler oyunda gelip ana bacı sövüp kendini tatmin etmeye çalısan eziklerdir

(03-26-2010 06:03 AM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]Küfürle tabiki ele birşey geçmez.. Aksine bazı şeyler kaybedilir...
Madem böle bir konu açıldı kırgınlığımı sizinle paylaşıyım.. Bugün her zamanki gibi WarrockTR Clanlar Birliği odasında oyun oynuyordum.. Çünkü neredeyse en rahat oyunun en güzel oyunun oynandığı oda bu clanlar birliğimizin odası haline gelmiş bulunmakta.. Herkez birbirini tanıyor, seviyor ve sayıyor.. Bu yüzdende hiç arada kötü kelimeler dolaşmıyor.. Bunu çıkartanlar olsa bile hemen gereken yapılıp ya durduruluyor ya da odadan uzaklaştırılıyor.. Bu alt yapının oluşması çok güzel bi durum..
Taki bugün oda da karşılaştığım duruma kadar.. Yine oyun oynuyoruz.. Karşı taraftaki bir arkadaşımla tabiri cahize hafif bir laf gebeliği yaptık.. Ve bunun arkasından karşı taraftaki arkadaşımdan küfür yedim.. Bu tabiki olabilir diyiceksiniz ama asıl önemli olan nokta şurası bu küfürü eden arkadaşımız bu forumun ADMİNLERİNDEN.. Evet işte bu konuya parmak basmak istiyorum.. Bu kadar güzel bir oluşumun altından böyle bir sıkıntı çıkması beni çok şaşırttı ve üzdü.. Burada ADMİN in ismini vermiyiceğim.. Zaten gerekli kişilerin bilgisi olduğuna inanıyorum.. Ve gerekenin yapılıcağını umuyorum..
Hepimiz için, oluşumun alt yapısı için önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya yazma gereği duydum...
İyi Güzel Bir Odada Oynuyoruz Tamam Ama Siz Hiç Kendilerinizde Lag'ı Görmüyorsunuz Hep Karşıdaki İnsanda Suçu Görüyorsun Senin Clanındaki Adamlardan İkisi Uçarak Gidiyor Kimse Azını Açmıyor Ama Bizim Clandan Biri Azbirşey Lag Olduğu Zaman Relog Atarmısın Diyorsunuz İnsan İlk Önce Kendini Görmeli Sonra Karşı Tarafı...Gelelim Seninle Olan Meselemize 1 Ben Sana Küfür Etmedim Sadece Ufak Bir Argo Kelime Kullandım Onunda Devamını Getirmedim Sadece g.. Kalkmasın Dedim..Onuda Sen Hak Ettin Benimle Alay Geçer Gibi Konuşursan Bende Sana O Tür Kelime Kullanırım

Eğerki Clanlar Birliği Diyorsanız Herkez Eşit Olmalı Ama Siz Hep Karşı Tarafı Görmeye Devam Edin..Bizim TS'de Yanımızda Bulunsanız Birazcık Neler Söylendiğini Duyar Hak Verirdiniz Neyse Uzatmayağım Tekrar Dediğim Gibi Kimse Benimle Alay Geçer Gibi Konuşamaz..Eğerki Tekrar Konuşan Olursa Aynı LAf'ı Tekrar Söylerim..SAygılar SametKARA
Çok güzel düşünce.Biz forumları organize edersek onlarda oyundaki oyuncuları teşvik ederler ve oyundaki küfür oranı azalır.Çok iyi düşünmüşsün küfür edenleri küçümseyelim böylece zamanla etmemeye başlarlar hatta kara liste vardı eskiden ona devam edelim bölümü şifreli yapalım küfür görmek istemeyen girmesin bu fikiri whitte de uygulayim küfür oranının azalıcağına inanıyorum bu şekilde en azından forumları takip edenler etmemeye başlar.Tekrar söylüyorum güzel düşünmüşsün.
(03-26-2010 01:17 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ] (03-26-2010 06:03 AM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]Küfürle tabiki ele birşey geçmez.. Aksine bazı şeyler kaybedilir...
İyi Güzel Bir Odada Oynuyoruz Tamam Ama Siz Hiç Kendilerinizde Lag'ı Görmüyorsunuz Hep Karşıdaki İnsanda Suçu Görüyorsun Senin Clanındaki Adamlardan İkisi Uçarak Gidiyor Kimse Azını Açmıyor Ama Bizim Clandan Biri Azbirşey Lag Olduğu Zaman Relog Atarmısın Diyorsunuz İnsan İlk Önce Kendini Görmeli Sonra Karşı Tarafı...Gelelim Seninle Olan Meselemize 1 Ben Sana Küfür Etmedim Sadece Ufak Bir Argo Kelime Kullandım Onunda Devamını Getirmedim Sadece g.. Kalkmasın Dedim..Onuda Sen Hak Ettin Benimle Alay Geçer Gibi Konuşursan Bende Sana O Tür Kelime Kullanırım
Eğerki Clanlar Birliği Diyorsanız Herkez Eşit Olmalı Ama Siz Hep Karşı Tarafı Görmeye Devam Edin..Bizim TS'de Yanımızda Bulunsanız Birazcık Neler Söylendiğini Duyar Hak Verirdiniz Neyse Uzatmayağım Tekrar Dediğim Gibi Kimse Benimle Alay Geçer Gibi Konuşamaz..Eğerki Tekrar Konuşan Olursa Aynı LAf'ı Tekrar Söylerim..SAygılar SametKARA
Karşı takımın tamamı lag geliyorsa emin olunki oyunun komplesi lagdır ve öyle düşünen de bunun içindedir

(03-26-2010 11:15 AM)BooMSa1nT Yazılan: [ -> ]Zaten küfür edenler gerçek hayatta hiçbirşey olamamış bir başarı elde edememiş kişiler oyunda gelip ana bacı sövüp kendini tatmin etmeye çalısan eziklerdir 
sergen bana hiçbir şey olmamış mı diyorsun

ben valla çok küfür ederim tutamıyorum kendimi

günlük hayatta çok saygılı birisiyimdir belki oyunda dışa vuruyorumdur bunu çok küfür ediyorum yardım edin